Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Dotaz - vyhledávání trvá několik minut; vyhledávání v určitém časovém rozpětí?

  • 1 ŋuɖoɖo
  • 1 masɔmasɔ sia le esi
  • 1 view
  • Nuɖoɖo mlɔetɔ poljos

more options

Dobrý den,

rád bych se zeptal, zda-li je možné v aplikaci Thunderbird při vyhledávání upravit časové rozpětí, ve kterém má program vyhledávat.. např. hledat v e-mailech pouze za poslední dva roky. Moc by mi to usnadnilo práci. Aplikaci používám už několik let a mám v ní také letité e-maily a myslím, že díky nim vždy vyhledávání trvá, třeba i 10 minut. Pomohla by archivace starých e-mailů? Případně máte jinou radu jak vyhledávání urychlit?

Zdraví Honza

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda-li je možné v aplikaci Thunderbird při vyhledávání upravit časové rozpětí, ve kterém má program vyhledávat.. např. hledat v e-mailech pouze za poslední dva roky. Moc by mi to usnadnilo práci. Aplikaci používám už několik let a mám v ní také letité e-maily a myslím, že díky nim vždy vyhledávání trvá, třeba i 10 minut. Pomohla by archivace starých e-mailů? Případně máte jinou radu jak vyhledávání urychlit? Zdraví Honza

All Replies (1)

more options