Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Chybné zobrazení doručených e-mailů

  • 5 ŋuɖoɖowo
  • 1 masɔmasɔ sia le esi
  • 4 views
  • Nuɖoɖo mlɔetɔ poljos

more options

Dobrý den,

mám problém se zobrazováním e-mailů v aplikaci Thunderbird. Posledních několik dní se mi u některých doručených e-mailů zobrazuje špatně obsah, nebo se uvnitř e-mailu zobrazí obsah jiného nebo se nezobrazí vůbec apod. Můžete mi prosím poradit, co mám dělat, aby k tomu nedocházelo?

Níže posílám screeny. Předem děkuji za odpověď.

S přáním hezkého dne

Michaela Maroušková

Dobrý den, mám problém se zobrazováním e-mailů v aplikaci Thunderbird. Posledních několik dní se mi u některých doručených e-mailů zobrazuje špatně obsah, nebo se uvnitř e-mailu zobrazí obsah jiného nebo se nezobrazí vůbec apod. Můžete mi prosím poradit, co mám dělat, aby k tomu nedocházelo? Níže posílám screeny. Předem děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne Michaela Maroušková
Screen ƒe photowo kpe ɖe eŋu

All Replies (5)

more options

Když to přepneš do Režimu řešení potíží (z nabídky Nápověda), tak se ty e-maily ukážou v pořádku?

more options

Ani v režimu řešení potíží se e-maily nezobrazují správně.

more options

Z toho obrázku ale není vidět, jak se to zobrazuje. Nebo se ti místo e-mailu zobrazuje jeho zdrojový kód? Zkus v Thunderbirdu v hlavní nabídce Zobrazení - Záhlaví nastavit Normální.

poljos trɔe

more options

U některých e-mailů se zobrazuje zdrojový kód, u některých jen prázdná stránka a u dalších obsah jiného e-mailu (normálně). Nastavení zobrazení záhlaví mám normální pořád.

more options

S něčím takovým jsem se nikdy nesetkal. Co se dělo s tím Thunderbirdem, že se takhle zpotvořil? To je na reinstalaci Thundrbirdu nebo alespoň na vytvoření jeho nového profilu. https://support.mozilla.org/cs/kb/pouziti-nekolika-profilu-v-thunderbirdu

Pokud nemáš aktualizovaný Thunderbird, tak ho zkus aktualizovat. Aktuální je verze 91.8.1

poljos trɔe