Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Læs mere

Chyba při formátování tisku

  • 4 svar
  • 0 har dette problem
  • Seneste svar af Ansam

more options

Narazil jsem na problém při tisknutí PDF souborů.

Dříve toto ve Firefoxu fungovalo správně než byla provedena úprava tiskového dialogu. Vyzkoušel jsem v Chrome a v Edge a vše funguje korektně.

Při snaze vytisknout PDF dokument se tento zmenší a není možné nijak nastavit velikost tisknutelné plochy. Nefunguje ani změna měřítka.

V příloze zasílám ukázky chování ve Firefoxu, Chrome i Edge (ten nemám rád) . PDF soubor nelze nahrát, ale lze si ho stáhnout na https://www.uschovna.cz/zasilka/QD7PTL48KAGN8598-EFR/ . V Acrobat Reader je velikost korektní a tisk také.

Narazil jsem na problém při tisknutí PDF souborů. Dříve toto ve Firefoxu fungovalo správně než byla provedena úprava tiskového dialogu. Vyzkoušel jsem v Chrome a v Edge a vše funguje korektně. Při snaze vytisknout PDF dokument se tento zmenší a není možné nijak nastavit velikost tisknutelné plochy. Nefunguje ani změna měřítka. V příloze zasílám ukázky chování ve Firefoxu, Chrome i Edge (ten nemám rád) . PDF soubor nelze nahrát, ale lze si ho stáhnout na https://www.uschovna.cz/zasilka/QD7PTL48KAGN8598-EFR/ . V Acrobat Reader je velikost korektní a tisk také.
Vedhæftede skærmbilleder

Alle svar (4)

more options

První obrázek je Chrome, další dva Firefox a poslední je Edge.

Nyttig?

more options

Mi se ten obrázek/účtenka v náhledu tisku zobrazuje uprostřed stránky. Zkusil bych to nejprve s vypnutými doplňky ve Firefoxu.

Ændret af poljos den

Nyttig?

more options

Děkuji. Je to problém jen ve Firefoxu a tiskárně BROTHER QL-570. I svypnutými doplňky se nic nezměnilo, V tiskárně není co nastavovat. Divné je, že ani nefunguje změna měřítka.

Nyttig?

more options

V mojom prípade sa vo Firefoxe, Chrome i Edge ten *.pdf súbor stiahnutý z uschovna.cz pri tlači zobrazuje vo všetkých troch prehliadačoch úplne rovnako - presne tak, ako je to na vašom obrázku číslo 2.

Ændret af Ansam den

Nyttig?

Stil et spørgsmål

Du skal logge ind på din konto for at svare på et indlæg. Start et nyt spørgsmål, hvis du ikke har en konto endnu.