Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Google kalendar (nezobrazuje se, nejde "subscribnout")

  • 2 svar
  • 1 har dette problem
  • 1 visning
  • Seneste svar af poljos

more options

Ahoj, prejdu rovnou k veci. Mam Thunderbird s dvema add-on, Lightning a Provider for Google calendar. Po aktualizaci TB mi zmizel muj google kalendar. Zkousel jsem ten google kalendar znova pridat. Temer uspesne, ale v poslednim kroku se mi objevi jen prazdne okno - neni co "subscribnout".

Googlil jsem a nasel jsem ten stejny pripad, ale nalezene reseni nepomohlo. Viz. link: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1230294. Resim naprosto ten samy problem. A screenshoty uvedene v tom linku jsou stejne jako u me.

Zkousel jsem oba add-on, disablovat/enablovat, restart TB... Nic nepomaha.

Verze pouziteho SW:

OS: Linux Fedora 30 Thunderbird: 68.1.1 (64-bit) Lightning: 68.1.2 Provider for Google calendar: 68.0

Napada nekoho jak s tim hnout?

Ahoj, prejdu rovnou k veci. Mam Thunderbird s dvema add-on, Lightning a Provider for Google calendar. Po aktualizaci TB mi zmizel muj google kalendar. Zkousel jsem ten google kalendar znova pridat. Temer uspesne, ale v poslednim kroku se mi objevi jen prazdne okno - neni co "subscribnout". Googlil jsem a nasel jsem ten stejny pripad, ale nalezene reseni nepomohlo. Viz. link: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1230294. Resim naprosto ten samy problem. A screenshoty uvedene v tom linku jsou stejne jako u me. Zkousel jsem oba add-on, disablovat/enablovat, restart TB... Nic nepomaha. Verze pouziteho SW: OS: Linux Fedora 30 Thunderbird: 68.1.1 (64-bit) Lightning: 68.1.2 Provider for Google calendar: 68.0 Napada nekoho jak s tim hnout?

Alle svar (2)

more options

Môj poznatok. Aktualizácia Thunderbirdu na verziu 60.9.0 ma začala značne obmedzovať po viac ako 15-ročnom používaní Thunderbirdu. Prestali fungovať niektoré pre mňa dôležité doplnky. Vrátil som sa späť k verzii 60.8.0, zakázal som automatické aktualizácie a zasa som spokojný - opäť funguje všetko. O 1/2 roka to vyskúšam aktualizovať nanovo. Keď budú problémy pokračovať vrátim sa späť k verzii 60.8.0 - ktorá ako posledná je pre mňa bezproblémová. Odporúčam vyskúšať verziu 60.8.0.

Všetky oficiálne verzie Thunderbirdu nájdete tuná: http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/

more options

Táhne se to jako červená nit. Ve té verzi 68 je nějaký bug, projevuje se to ve Windows i v Linuxu. Nevím, proč vypouštějí ven nedodělky a používají běžné uživatele jako nedobrovolné testery.