Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Læs mere

Neustále vyžadovaná autentizace při používání proxy

  • 4 svar
  • 1 har dette problem
  • 1 visning
  • Seneste svar af rarrasek

more options

Dobrý den, po poslední aktualizaci aplikace Firefox na verzi 67.0 (64bit) je neustále vyžadovaná autentizace, i když je login i heslo zadáno správně.

Dobrý den, po poslední aktualizaci aplikace Firefox na verzi 67.0 (64bit) je neustále vyžadovaná autentizace, i když je login i heslo zadáno správně.

Alle svar (4)

more options

Ono to chce opakovanou autentizaci, i když jsi přihlášený? Máš povolené ukládání cookies (alespoň pro relaci)?

more options

Dobrý den, děkuji za pokus o pomoc. Cookies vypnuté nemám. K internetu přistupuji přes firemní proxy server. Firefox před aktualizací vyžadoval autentizaci na proxy server pouze jednou, při spuštění. Po zadání credentials na proxy server již potom vše fungovalo normálně. Nyní, po poslední aktualizaci vyžaduje autentizaci neustále. Třeba při kliknutí na stránku google dvakrát. Při kliknutí na weby jako seznam, centrum, idnes i vícekrát. Jako by potřeboval heslo na přístup ke každému odkazu na stránce. Zkoušel jsem na internetu hledat pod názvy "'Firefox repeatedly prompts for proxy authentication", nebo "Firefox constantly asking for proxy authentication". Evidentně s tím Firefox nemá problémy poprvé. V minulosti už jsem to také řešil. Nicméně na tuto verzi jsem na internetu ještě řešení nenašel.

more options

Takže znáš stránky: https://kb.globalscape.com/KnowledgebaseArticle10522.aspx https://support.gfi.com/hc/en-us/articles/360012859414-Mozilla-Firefox-keeps-asking-for-credentials-repeatedly a ta řešení nepomáhají.

Zkusil bych se ještě poptat u vašeho správce sítě. Je možné, že tam je něco nastaveno "jinak". Případně poslat dotaz na "povolanější instanci": https://bugzilla.mozilla.org

more options

Na těch stránkách jsem byl, ale řešení nezabralo. Vlastně proto jsem vytvořil tento dotaz. No nic. Zkusím https://bugzilla.mozilla.org, nebo jiný prohlížeč. Edge ani Chrome problém s proxy nemají. Asi proto, že používají nastavení z Windows. Díky za pomoc.