Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Unable to switch to Unified folder view

more options

Hi, I migrated my old profile to new instalation of Thunderbird. Now I am not able to switch to Unified folder view. I have no Mail folder inside profile folder, so I can not locate "smart mailboxes" folder to delete it. My OS is Win10 and latestes version of Thunderbird.

Thank you for help

Hi, I migrated my old profile to new instalation of Thunderbird. Now I am not able to switch to Unified folder view. I have no Mail folder inside profile folder, so I can not locate "smart mailboxes" folder to delete it. My OS is Win10 and latestes version of Thunderbird. Thank you for help

Alle svar (5)

more options

Ak máte ešte prístup k starému Thunderbirdu s poštou, tak odporúčam tento postup: Zo starého PROFILU Thunderbirdu prekopírujte do nového PROFILU Thunderbirdu celý priečinok Mail (Ak mate prístup POP3) a priečinok ImapMail (ak mate prístup IMAP). Tam je všetko to čo potrebujete - všetka pošta a nastavenie účtov. Takto mate teraz skopírovanú poštu a nastavenia účtov. Pokiaľ spustite Thunderbird, tak uvidíte späť svoju starú poštu. C:\Users\<Windows user name>\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\<Profile name>\ http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Thunderbird#Windows_Vista.2C_7.2C_8.1_and_10

K spokojnosti teraz chýbajú iba KONTAKTY. Ukončite Thunderbird. Zo starého užívateľského profilu skopírujte všetke súbory, ktoré majú príponu *.mab. V prípade zhody mena v NOVOM profile ich jednoducho prepíšte. V obľúbenom editore, najlepšie v takom, ktorý podporuje kódovanie UTF-8, otvorte súbor prefs.js z NOVÉHO profilu. Označte v ňom všetke riadky, ktoré začínajú user_pref(„ldap_2.servers, odstráňte ich a na ich miesto doplňte ze STARÉHO súboru prefs.js zo zálohovaného profilu všetke riadky, ktoré začínajú user_pref(„ldap_2.servers. Uložte zmeny a spustite Thunderbird. http://imgbank.cz/images/2015/09/13/notebok.jpg

Keď v Thunderbirde spustite Adresár, uvidíte späť všetky vaše kontakty. Pokiaľ ste NEeditovali súbor prefs.js v editoru v kódovaní UTF-8, majú jednotlivé zložky s kontaktami poškodenú diakritiku, čo ľahko opravíte premenovaním zložiek na správne mená s diakritikou. = Import kontaktov je aj jednoduchší v prípade, že máte ešte prístup k starému Thunderbirdu so starým profilom. V starom Thunderbirde: Thunderbird - Nástroje - Adresár - Nástroje - EXPORT - a vytvoriť si súbor *.ldif a potom v novom Thunderbirde Thunderbird - Nástroje - Adresár - Nástroje - IMPORT - Adresáre a tu mu ponúknuť ten vytvorený *.ldif súbor.

POZOR: - všetky tieto kopírovania a premenovania sa musia vykonávať pri ukončenom (vypnutom) Thunderbirde !!!

more options

Zdravím, díky moc za odpověď! Nemám problém s tím, že bych neviděl starou poštu, to je v pohodě, vše vidím jak mám. Akorát mi to nejde přepnout do pohledu "Unified Folder". Pokud v menu vyberu "View - Folders - Unified", tak se mi to stejně nepřepne a pořád je zapnutá volba "View - Folders - All". Mám v Thunderbirdu napojené 3 účty přes IMAP, takže potřebuji pohled "Unified", abych viděl vše v jednom pohledu. Nejprve jsem profil z původního PC zmigroval tak, že jsem na nové PC překopíroval svůj profil z adresáře "Profiles" a také profiles.ini. Vše fungovalo jak píší výše, jen ten Unified folder ne. Ted' jsem ještě zkoušel do nového profilu přesunout jen adresář ImapMail a adresář Thunderbird (v něm jsou data z Local Folders) a ještě prefs.js (bez toho nebylo vidět nic z původního nastavení), ale problém s Unified folders je pořád totožný. Tak nevím, buď bude zakopaný pes někde v adresáři ImapMail, nebo v prefs.js. Pokud vás nic nenapadne, budu muset asi do čistého profilu znovu nastavit všechny 3 imap účty a všechny maily stáhnout znovu, pak už to snad bude ok, ale nechce se mi, jsou to kvanta dat... Díky Lukáš

more options

Jo ještě jsem zapomněl napsat, že kontakty neřeším, ty v Thunderbirdu nepoužívám....

more options

Stiahnite si poslednú funkčnú verziu Thunderbirdu. Dnes je to verzia 52.7.0

Všetky oficiálne verzie Thunderbirdu nájdete tuná: http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/ Vypnite Thunderbid a natvrdo preinštalujte doterajšiu (problémovú) verziu Thunderbirdu.

more options

Zdravím, tak přeinstalace samozřejmě nepomohla. Nakonec jsem si vytvořil nový profil, v něm znovu nakonfiguroval připojení na všechny účty pomocí Imap a funkce Inified folder funguje nyní jak má. Nakonec jsem ještě ze starého profilu do nového "podstrčil" všechny soubory pro Local folders, takže nyní mám nastaveno vše jak má být. Díky za pomoc.