Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

thunderbird de ne hotmail nede gmail hesaplarımı kuramıyorum yardım lazım....

  • 7 svar
  • 2 har dette problem
  • 20 visninger
  • Seneste svar af Selim

more options

arkadaşlar thunderbird kurdum ki birkarç postayı tek yerden kontrol edebilmel için ve bu posta programını daha önce kullanıyordum sonra uygulamalar değiştikce thunderbird askıda kaldı bir süre, şimdi tekrar kurdum kurumun posta hesabını oluşturdum ama ne hotmail nede gmail hesabımı kuramıyorum.. gmailde imap acık aktif durumda

yardım edebilecek varmı..

arkadaşlar thunderbird kurdum ki birkarç postayı tek yerden kontrol edebilmel için ve bu posta programını daha önce kullanıyordum sonra uygulamalar değiştikce thunderbird askıda kaldı bir süre, şimdi tekrar kurdum kurumun posta hesabını oluşturdum ama ne hotmail nede gmail hesabımı kuramıyorum.. gmailde imap acık aktif durumda yardım edebilecek varmı..

Alle svar (7)

more options

Aldığınız hata mesajı nedir?

more options

e-posta hesabı eklerken, ornek hotmail mozilla iss veritabanında yapılandırma bulundu diyor tamam güzel... ama bitir dediğimde parola kontrol ediliyor diyor yapılandırma dogrulanamadı. kullanıcı adı veya parola yanlış olabilir mi? diyor normal firefox tan giriş yapılarum aynı kullanıcı adı ve parolasıyla hiç sorun yok.. ne yapmam lazım..

more options

Biraz önce outlook.com adresimi eklemeyi denedim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Kullanıcı adınızı kullanici@outlook.com veya kullanici@gmail.com şeklinde yazıyorsunuz, değil mi? Sadece kullanıcı adınız değil e-posta adresinizin tamamı yazılmalı.

more options

e-posta eklerken en üste görünen ad, altına eposta adresinin tamamını @hotmail.com.tr dahil altına şifresi şeklide giriyorum. resimlerini ekledim..

more options

şimdi firefox tan tekrar hesabımı açtım notmal açıyori, sorunu birtürlü anlamadım...

more options

imap adresindeki outlook yazısını hotmail denedim kabul etmedi eski haline aldım outlook yazdım bu seferde ayarı tesbit edemedi.

more options

Konuyu biraz daha araştırdığımda eski Hotmail adreslerinin kullananların oturum açmada güçlük yaşadığını öğrendim.

https://account.microsoft.com/ adresine giriş yapın. Bilgileriniz > "Oturum açma e-posta adresinizi veya telefon numaranızı yönetin" > "E-posta ekle" yolunu izleyin. Buradan kendinize outlook.com uzantılı yeni bir e-posta adresi oluşturun. Aynı veya farklı bir kullanıcı adı seçebilirsiniz.

Thunderbird'e giriş yaparken bu yeni adresinizi kullanın. Eski Hotmail adresiniz çalışmaya devam edecek, yeni adresinize gelen e-postalar da ona yönlendirilecek.