Vinduet Sideoplysninger - vis tekniske detaljer om den side du er på

Revisionsinformation
  • Revision id: 144773
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Gemt uden ændringer
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Firefox-vinduet Sideoplysninger giver dig tekniske detaljer om det websted, du er på, og lader dig ændre diverse tilladelser for det websted. Sådan åbner du vinduet Sideoplysninger:

1. Klik på knappen Site Info button til venstre for adressen for at åbne kontrolcentret.
  2. Klik på pilen til højre i kontrolcentret.
    Fx45 Control Center
  3. Klik på knappen Mere information.
    Fx45 Control Center - More Info

Vinduet Sideoplysninger er inddelt i forskellige sider. Hver side beskrives nærmere nedenfor.

Generelt

Fx41PageInfo-General
Siden Generelt indeholder den grundlæggende information om siden, fx sidetitel, indholdstype og størrelse samt mere tekniske data fra sidens kildekode.

Sidetitel

• Adresse: Viser websidens URL (Uniform Resource Locator).
  • Type: Viser websidens indholdstype (MIME type). Denne type er bestemt af serveren.
  • Visningstilstand: Viser hvorvidt websiden overholder webstandarderne (Standardoverholdelsestilstand), eller om websiden skal vises i kompatibel tilstand (Quirks tilstand).
  • Tegnkodning: Viser hvilken tegnkodning websiden bruger. Tegnkodningen kan ændres via menuen Vis.
  • Størrelse: Viser størrelsen på websiden i kilobyte (og byte).
  • Ændret: Viser dato og tid for seneste ændring af websiden.

Meta

Meta-feltet viser alle meta-tags i websidens kildekode. Dette kan inkludere oplysninger om filtype, tegnkodning, forfatter, nøgleord m.m.

Medieindhold

Fx41PageInfo-Media
Medieindhold viser URL og typen for alle baggrunde, billeder og andet indlejret indhold (inklusive lyd og video), som indlæses sammen med siden. Du kan klikke på et element for at få vist dets:

• Adresse: Elementets URL.
  • Type: Elementets filtype.
  • Størrelse: Elementets størrelse i kilobyte (og byte).
  • Dimensioner: Elementets størrelse på skærmen i pixel.
  • Associeret tekst: Elementets alternative tekst, der vises, hvis elementet ikke kan indlæses på websiden.

Du kan gemme elementet på din harddisk ved at klikke på knappen Gem som….

Bloker billeder fra et domæne

Denne indstilling kan blokere indlæsning af billeder fra det nævnte domæne.

Feeds

Fx41PageInfo-Feeds

Under Feeds kan du se en liste over de feeds, som webstedet tilbyder. Hvis du vil abonnere på et feed, skal du klikke på det på listen.
Bemærk: Feeds vises kun i vinduet Sideoplysninger, hvis webstedet tilbyder et eller flere feeds.

Tilladelser

PageInfo-Permissions Fx50PageInfo-Permissions Fx52PageInfo-Permissions Under Tilladelser kan du angive forskellige tilladelser for webstedet, uafhængig af dine standardtilladelser. Tilladelserne vil gælde for hele det websted, der står ud for Tilladelser for. I stedet for Brug standard kan du vælge, at du vil spørges, eller at du vil tillade eller blokere elementer af den pågældende type.

Aktivere plugins

Understøttelse af alle NPAPI-plugins undtagen Adobe Flash stoppede i Firefox version 52. Læs denne artikel for detaljer.
Du finder her en liste over installerede plugins, og du kan vælge tilladelser for de enkelte plugins uafhængigt af hinanden. I artiklen Hvorfor skal jeg klikke for at aktivere plugins? kan du læse mere om, hvordan tilladelser virker for et websted.

Se min position

Angiver om webstedet har tilladelse til at se din position ved hjælp af Positionsbevidst surfen.

Skjule musemarkøren

Angiver om webstedet har tilladelse til at skjule musemarkøren.

Installere tilføjelser

Angiver om webstedet har tilladelse til at installere tilføjelser og temaer. I artiklen Sikkerheds- og adgangskodeindstillinger kan du læse mere om, hvordan du tilføjer eller fjerner et websteds tilladelse til installation.

Indlæse billeder

Angiver om webstedet har tilladelse til at automatisk indlæse billeder.

Bruge offline-lager

Angiver om webstedet har tilladelse til at gemme offline-indhold på din computer.

Åbne pop op-vinduer

Angiver om webstedet har tilladelse til at åbne pop op-vinduer. I artiklen Indstillinger for skrifttyper, sprog og pop op-vinduer kan du læse mere om, hvordan du tilføjer eller fjerner et websteds tilladelse til at åbne pop op-vinduer.

Modtage beskeder

Angiver om webstedet har tilladelse til at sende push-meddelelser.

Sætte cookies

Angiver om webstedet har tilladelse til at sætte cookies. I artiklen Indstillinger til privatliv, browserhistorik og spor mig ikke kan du læse mere om, hvordan du tilføjer eller fjerner et websteds tilladelse til at sætte cookies.

Dele skærmen

Websteder kan bede om din tilladelse til at dele din computerskærm. For mere information, læs artiklenShare browser windows or your screen with sites you trust.

Bruge kameraet

Angiver om webstedet har tilladelse til at bruge dit kamera. Dette gælder for websteder, der har funktioner til optagelse af video eller til at tage skærmbilleder, fx websteder med video-chat.

Bruge mikrofonen

Angiver om webstedet har tilladelse til at bruge din mikrofon. Dette gælder for websteder, der har funktioner til optagelse af lyd, fx websteder med talekonference.

Sikkerhed

Fx41PageInfo-Security

Identitet for websted

• Websted: Viser webstedets domæne.
  • Ejer: Viser oplysninger om webstedets ejer.
  • Bekræftet af: Hvis webstedet benytter et certifikat, vises her hvem, som har udstedt certifikatet. Klik på knappen Vis certifikat for at se certifikatet.

Privatliv & Historik

• Har jeg besøgt dette websted før?: Viser, om du tidligere har besøgt webstedet, og i så fald hvor mange gange.
  • Gemmer dette websted informationer (cookies) på min computer?: Viser om webstedet har gemt cookies. Klik på knappen Vis cookies for at se de gemte cookies.
  • Har jeg gemt nogle adgangskoder til dette websted?: Viser om du har gemt login-oplysninger til webstedet. Klik på knappen Vis gemte adgangskoder for at se de gemte login-oplysninger.

Tekniske detaljer

Her kan du se, om forbindelsen til webstedet er krypteret, og i så fald, hvilken type og styrke kryptering, der benyttes.