Sådan ryddes Firefox' cache

Firefox gemmer midlertidigt billeder, scripts, og andre dele af besøgte websteder i sin cache for at kunne give din en bedre browseroplevelse. Denne artikel beskriver, hvordan cachen ryddes.

Ryd cachen

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed.
  3. Klik på knappen Ryd data… i afsnittet Cookies og websteds-data.
    Fx91CookiesAndSiteData-ClearCache
  4. Fjern fluebenet ud for Cookies og websteds-data.
    • For yderligere information om håndtering af websteds-data, læs artiklen Lokalt lager.
  5. Kontrollér at der er flueben ud for Cached web-indhold, og klik så på knappen Ryd.
  6. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
Tip: Du kan også rydde Firefox' cache på følgende måde:
  1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik….
  3. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg Hele min historik. Sæt flueben ud for Cache, og kontrollér at der ikke er flueben ud for andre elementer på listen. Klik på knappen Ryd nu.
Læs denne artikel for detaljer.

Ryd cachen automatisk

Du kan indstille Firefox til automatisk at rydde cachen, når Firefox lukkes:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Privatliv & sikkerhed og rul ned til afsnittet Historik.
  3. Vælg Bruge tilpassede indstillinger for historik i rullemenuen ud for Firefox vil:.
    Fx100Custom-ClearHistoryWhenFirefoxCloses
  4. Sæt flueben ud for Ryd historik når Firefox lukkes.
  5. Klik på knappen Indstillinger…. Vinduet Indstillinger for rydning af historik åbnes.
  6. Sæt flueben ud for Cache, og kontrollér at der ikke er flueben ud for andre elementer på listen.
    Fx100SettingsForClearingHistory-Cache
  7. Klik på knappen OK for at lukke vinduet Indstillinger for rydning af historik.