Advarsel Plugin svarer ikke - Hvad det betyder, og hvordan det rettes

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Understøttelse af alle NPAPI-plugins undtagen Adobe Flash stoppede i Firefox version 52. Læs denne artikel for detaljer.
Understøttelse af Flash er ophørt: Som andre browsere og Adobe stoppede Firefox med at understøtte Flash ved udgangen af 2020. Læs artiklen End of support for Adobe Flash for mere information.

Bemærk: Denne artiklen gælder ikke for Mac.
Bemærk: Denne artiklen gælder ikke for Linux.

Hvis Firefox viser dig vinduet "Advarsel! Plugin svarer ikke", betyder det, at et plugin som fx Flash er længere om at udføre opgaven end forventet. Denne artikel forklarer, hvordan man løser eller omgår problemet.

Firefox Plugin Hang UI

Hvad skal jeg gøre?

Hvis du får advarslen én gang, kan du prøve at klikke på knappen Fortsæt for at give plugin'et mere tid til at fuldføre opgaven. Det er ikke altid det hjælper. Hvis du får advarslen igen, kan du prøve at klikke på knappen Stop plugin for at stoppe plugin'et med det samme (fejler).

Undgå at plugins hænger

Prøv følgende, hvis du ofte får advarslen:

Bemærk: Hvis du kun ser advarslen på ét bestemt websted, kan det være dit sikkerhedsprogram, der blokerer indholdet. Læs dit sikkerhedsprograms logfil, eller kontakt leverandøren af programmet for at se, om indhold fra webstedet bliver blokeret.

Deaktivér advarslen

Ønsker du ikke at blive advaret, når et plugin hænger, kan du deaktivere advarslen ved at sætte flueben ud for indstillingen "Spørg mig ikke igen". Når du gør det, vil Firefox tillade plugin'et at hænge i op til 45 sekunder, før det fejler.

Hvis du ændrer mening og vil genaktivere advarslen, så gør følgende:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. Søg efter indstillingen dom.ipc.plugins.hangUITimeoutSecs på siden about:config.
  3. Højreklik på resultatet, og vælg NulstilKlik på knappen Nulstil Fx71aboutconfig-ResetButton ud for indstillingen.