Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Přestal se zobrazovat náhled na odeslanou poštu co s tím?????

  • 4 odgovori
  • 1 ima ovaj problem
  • 6 views
  • Posljednji odgovor poslao poljos

more options

Bez mého zásahu se najednou přestal zobrazovat přehled odeslané pošty. Pošta se ukládá OK ale není vidět v přehledu. Pokud kliknu do prázdného řádku zobrazí se konkrétní zpráva v náhledu pod přehledem ale v přehledu nic vidět není :( Jak to opravit?

Bez mého zásahu se najednou přestal zobrazovat přehled odeslané pošty. Pošta se ukládá OK ale není vidět v přehledu. Pokud kliknu do prázdného řádku zobrazí se konkrétní zpráva v náhledu pod přehledem ale v přehledu nic vidět není :( Jak to opravit?
Priloženi snimci ekrana

All Replies (4)

more options

Pro jistotu posílám i náhled jak by to mělo vypadat správně...

more options
more options

No moc řešení zde není vyčistil jsem mezi paměť ale jinak nic víc mě nenapadá Uvažuji o archivaci všeho a odinstalaci a znovu instalaci ale do toho se mi moc nechce. Ale vidím to jako jedno z řešení.

more options

Tu údržbu složek jsi udělal nebo neudělal? To je podstata toho odkazu. Pokud to údržba složek nevyřešila, můžeš zkusit udělat nový profil Thunderbidu.