Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Zneviditelnění zpráv

  • 4 replies
  • 0 have this problem
  • 8 views
  • Last reply by stepanek

more options

Zdravím, bez jakéhokoli varování se mi v doručené poště přestaly náhle zobrazovat "hlavičky" zpráv, viz. screen. Není vidět tedy datum, odesílatel a předmět. Jsou místo toho pruhy. Zprávy ale nadále existují i načítají se, když jimi jedu postupně dolů, tak se zprávy otevírají a obsah je vidět. Stejně tak funguje filtrování, vyhledávání. Ostatní složky jsou v pořádku. Zkoušel jsem údržbu složek, scan disk. Zkusil jsem poštu přenést i na jiný počítač, import proběhne, ale opět se doručená pošta načte bez hlaviček. Ostatní vše v pořádku. Půjde to nějak spravit ?

Zdravím, bez jakéhokoli varování se mi v doručené poště přestaly náhle zobrazovat "hlavičky" zpráv, viz. screen. Není vidět tedy datum, odesílatel a předmět. Jsou místo toho pruhy. Zprávy ale nadále existují i načítají se, když jimi jedu postupně dolů, tak se zprávy otevírají a obsah je vidět. Stejně tak funguje filtrování, vyhledávání. Ostatní složky jsou v pořádku. Zkoušel jsem údržbu složek, scan disk. Zkusil jsem poštu přenést i na jiný počítač, import proběhne, ale opět se doručená pošta načte bez hlaviček. Ostatní vše v pořádku. Půjde to nějak spravit ?
Attached screenshots

All Replies (4)

more options

Zkus F10 - Zobrazení a tam si nastav, co potřebuješ.

more options

Koukám na nastavení přes F 10 a je stejné u Doručené pošty, kde je problém, i u ostatních složek, kde problém není. Jen pro kontrolu - Zobrazení: - Seřadit podle sloupce: zvoleno: Datum, Sestupně, Bez vláken - Zprávy - zvoleno: Vše - Vlákna - zvoleno: Vše - Záhlaví - zvoleno: Normální - Tělo zprávy jako - zvoleno: Původní HTML - Zobrazit přílohy ve zprávě (zatrženo) - Velikost stránky - zvoleno: Pouze velikost textu - Znaková sada - zvoleno: Unicode

more options

Stiskni klávesu F10 - Zobrazení - Nástrojové lišty - a dál snad vidíš sám. Nejlíp tam pozaškrtávej všechny položky (Lišta nabídky --- až --- Stavový řádek).

Modified by poljos

more options

mám asi špatnou verzi. Pod zobrazením nástrojové lišty nejsou