Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

konverzace

more options

Dobrý den,

po aktualizaci na novou verzi Thunderbird 52.2.0 se mi přestala v konverzacích zobrazovat odeslaná pošta.

Když si kliknu na poslední zprávu od kontaktu, kterému jsem v minulosti poslal několik zpráv a dám "Více - Otevřít v konverzaci", tak se mi zobrazí jen zprávy od příjemce, ale mé předchozí odpovědi se nezobrazí.

Pokud v odeslané poště kliknu na poštu od kontaktu, kterému jsem zasílal také několik zpráv a opět kliknu na "Více - Otevřít v konverzaci", tak se nestane vůbec nic. Ani to nezobrazí všechny zprávy, které jsem odeslal.

Prosím o jakoukoliv zpětnou vazbu.

Dobrý den, po aktualizaci na novou verzi Thunderbird 52.2.0 se mi přestala v konverzacích zobrazovat odeslaná pošta. Když si kliknu na poslední zprávu od kontaktu, kterému jsem v minulosti poslal několik zpráv a dám "Více - Otevřít v konverzaci", tak se mi zobrazí jen zprávy od příjemce, ale mé předchozí odpovědi se nezobrazí. Pokud v odeslané poště kliknu na poštu od kontaktu, kterému jsem zasílal také několik zpráv a opět kliknu na "Více - Otevřít v konverzaci", tak se nestane vůbec nic. Ani to nezobrazí všechny zprávy, které jsem odeslal. Prosím o jakoukoliv zpětnou vazbu.

All Replies (1)

more options

Dobrý den,

Je mi líto, že vám chybí některé e-maily. Existuje celá řada kroků pro řešení potíží. Pokud se objeví chybová hláška, uveďte toto chybové hlášení ve své reakci.

Používáte IMAP nebo POP3? To určí, zda budete moci získat staré e-maily z poštovního serveru, nebo ne.

Pokud dojde k tomuto problému na novém počítači a máte stále možnost přístupu pomocí starého počítače, starou složku profilu lze přidat pomocí těchto instrukcí. Více informací ohledně zálohy a obnovy profilů je k nalezení v Přesunutí dat Thunderbirdu na nový počítač a Profiles článcích podpory.

Pro zabránění opakování této situace, při současném použití protokolu IMAP, můžete zkontrolovat "Synchronizace a uložení" v nastavení pro daný účet klepnutím na tlačítko "Advanced". A kontrolou zda jsou vybrány všechny složky které mají být synchronizovány a uchovávány na místním počítači. Více informací na toto téma lze nalézt v Synchronizace přes protokol IMAP článku.

Pokud nelze přijmou žádný email, přečtěte si článek Nemohu přijímat zprávy pro další pomoc.

Doufám že vám tento návod pomohl.

S pozdravem David-Walczysko Dobrovolník podpory