সহায়তা খুঁজুন

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

আরও জানুন

Ukládání zpráv jako EML

  • 1 উত্তর
  • 1 এই সমস্যাটি আছে
  • 5 দেখুন
  • শেষ জবাব দ্বারা poljos

more options

Ve starších verzích se při Uložit jako… nabíle název s obsahem Předmětu. To bylo naprosto v pořádku. V nové verzi kromě Předmětu ještě na konec přidává - název a adresa odesílatele a časový údaj, což stále pracně mažu, protože to tam nechci mít!

Osobně si ke každé zprávě přidávám na začátek názvu rok, měsíc, den, hodinu a minutu ve tvaru: rrmmdd-hhmm--předmět.eml Dělám to proto, protože nevím proč, když si otevřu starý EML např. To koukáš, co.eml, který má v manažeru datum a čas např. 21.06.2017 14:52, tak po prrohlédnutí zprávy se datum a čas nastaví na aktuální! Starší verze to nedělaly! Takže vlastně kvůli časovému řazení. Bylo by dobré, kdyby se někde v nastavení dalo nastavit.

Takhle vypadal název nabízený název pro uložení se zaslaným kódem:

Ověřovací kód abcdef - Firefox Accounts (accounts@firefox.com) - 2022-01-04 1433

Děkuji za odpověď.

Ve starších verzích se při Uložit jako… nabíle název s obsahem Předmětu. To bylo naprosto v pořádku. V nové verzi kromě Předmětu ještě na konec přidává - název a adresa odesílatele a časový údaj, což stále pracně mažu, protože to tam nechci mít! Osobně si ke každé zprávě přidávám na začátek názvu rok, měsíc, den, hodinu a minutu ve tvaru: rrmmdd-hhmm--předmět.eml Dělám to proto, protože nevím proč, když si otevřu starý EML např. To koukáš, co.eml, který má v manažeru datum a čas např. 21.06.2017 14:52, tak po prrohlédnutí zprávy se datum a čas nastaví na aktuální! Starší verze to nedělaly! Takže vlastně kvůli časovému řazení. Bylo by dobré, kdyby se někde v nastavení dalo nastavit. Takhle vypadal název nabízený název pro uložení se zaslaným kódem: Ověřovací kód abcdef - Firefox Accounts (accounts@firefox.com) - 2022-01-04 1433 Děkuji za odpověď.

All Replies (1)

more options

Autorům se zřejmě tenhle formát líbil, komplikovanější je určitě lepší... Zkus je kontaktovat: https://bugzilla.mozilla.org