সহায়তা খুঁজুন

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

আরও জানুন

Otevření EML

  • 5 উত্তরসমূহ
  • 1 এই সমস্যাটি আছে
  • 10 দেখুন
  • শেষ জবাব দ্বারা poljos

more options

Dobrý den, mám vytvořený soubor *.eml, který mám uložený na disku. Při otevření tohoto souboru thunderbirdem se mail otevře, ale pouze jako náhled a musím do menu Zpráva/ upravit jako novou zprávu.

Byl bych rád, aby se soubor *.eml otevřel rovnou pro editaci. Jde to nastavit ?

Díky Tomáš Dvořák

Dobrý den, mám vytvořený soubor *.eml, který mám uložený na disku. Při otevření tohoto souboru thunderbirdem se mail otevře, ale pouze jako náhled a musím do menu Zpráva/ upravit jako novou zprávu. Byl bych rád, aby se soubor *.eml otevřel rovnou pro editaci. Jde to nastavit ? Díky Tomáš Dvořák

All Replies (5)

more options

Proč to needituješ programem, ve kterém to bylo vytvořeno?

more options

Učetní program vytvoří *.eml, ale je ten vytvoří jen základní text a připojí přílohy a potom automaticky otevře Thunderbird, ale tam místo toho abych začal mail dále editovat musím udělat ten mezikrok, který zdržuje.

more options

Thunderbird to otevře, protože je v počítači nastavený jako výchozí program pro příponu .eml. Takže buď donutit účetní program změnit typ souboru, anebo v systému navolit jako výchozí program něco od Microsoftu (snad Windows Mail, možná Outlook).

more options

Ale já to úmyslně pouštím v Thunderbirdu a prostě jen chci, aby se soubor otevřel pro editaci !

more options

Myslíš, že Thunderbird od Mozilly je určený jako editor pro Windows Mail? Zkus to napsat jeho autorům - doklikáš se k nim možná přes menu Nápověda - O aplikaci Mozilla Thunderbird.