Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

İnternet şube ve Outlook 365 te indirme işlemi sorunu

  • 2 cavab
  • 1 has this problem
  • 8 views
  • Last reply by alicinar

more options

Merhaba

Son güncelleme sonrası Outlook 365 web sayfasında ve banka internet şubelerinde pdf ve benzeri indirme işlemlerinde aynı sayfada dosya açıldığından ana ekranı kaybediyorum.

yaşananları 1-2-3 olarak sırasıyla ekledim.

banka internet şubelerinde dekont ve ekstre indirmelerinde aynı sorun oluyor ve geri yaptığımda internet şubeden atıyor.

Eskiden indir yaptığımda direkt klasöre atılıyordu bununla ilgili ayar konusunda yardım rica ediyorum.

Merhaba Son güncelleme sonrası Outlook 365 web sayfasında ve banka internet şubelerinde pdf ve benzeri indirme işlemlerinde aynı sayfada dosya açıldığından ana ekranı kaybediyorum. yaşananları 1-2-3 olarak sırasıyla ekledim. banka internet şubelerinde dekont ve ekstre indirmelerinde aynı sorun oluyor ve geri yaptığımda internet şubeden atıyor. Eskiden indir yaptığımda direkt klasöre atılıyordu bununla ilgili ayar konusunda yardım rica ediyorum.
Attached screenshots

Chosen solution

Menü > Ayarlar > Genel > Uygulamalar kısmından Taşınabilir Belge Biçimi (PDF) ayarını Dosyayı kaydet olarak değiştirmeyi dener misiniz?

Read this answer in context 👍 1

All Replies (2)

more options

Seçilmiş Həll

Menü > Ayarlar > Genel > Uygulamalar kısmından Taşınabilir Belge Biçimi (PDF) ayarını Dosyayı kaydet olarak değiştirmeyi dener misiniz?

more options

Çok teşekkürler çözüldü.