Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Ztráta kontaktů po aktualizaci programu Mozila Thunderbird

  • 4 cavab
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by lkruk

more options

Dobrý den,

historicky jsem si vytvořil adresář tím, že jsem napsal adresu příjemce a ta se mi dříve v Outlooku a později Mozile Thunderbirdu zařadila do seznamu sebraných kontaktů. Teď při aktualizaci programu Thunderbird jsme ztratil veškeré kontakty. Když se ale podívám přímo na poštu webu Volny vidím tam historii přijatých i odeslaných mailů, kde jsou i adresy, které bych potřeboval exportovat znovu do adresáře nebo aspoň komplet vypsat. Popřípadě jak najdu adresář před aktualizací.

Děkuji.

Lubomír Kruk

Dobrý den, historicky jsem si vytvořil adresář tím, že jsem napsal adresu příjemce a ta se mi dříve v Outlooku a později Mozile Thunderbirdu zařadila do seznamu sebraných kontaktů. Teď při aktualizaci programu Thunderbird jsme ztratil veškeré kontakty. Když se ale podívám přímo na poštu webu Volny vidím tam historii přijatých i odeslaných mailů, kde jsou i adresy, které bych potřeboval exportovat znovu do adresáře nebo aspoň komplet vypsat. Popřípadě jak najdu adresář před aktualizací. Děkuji. Lubomír Kruk

All Replies (4)

more options

Vytvorili ste si NOVÝ profil Thunderbirdu. Prepnite sa späť do toho pôvodného:

- vypnite Thunderbird - Windows - Spustiť (alebo iba WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek - prepnite sa do pôvodného profilu - ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p

more options

Bohužel jsem původní profil nenašel.

more options

Thunderbird ukladá kontakty do súborov, ktoré majú príponu *.mab a do suboru prefs.js . Dajte vyhľadať v celom počítači súbory *.mab a subor prefs.js , či sa niekam nezatúlali mimo súčasný profil Thunderbirdu. Potom porovnajte ich veľkosť a dátum posledného uloženia so súbormi v súčasnom profile Thunderbirdu.

Modified by Ansam

more options

Zkusím to, ale nejsem tak zdatný v práci s takovými soubory a se znalostmi Thunderbirdu. Já těch adres moc nemám, tak je obnovím ručně. Díky.