Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

grafik tablet kalemi ile kullanırken kaydırma özelliğini kullanamıyorum

  • 1 cavab
  • 1 has this problem
  • Last reply by Selim

more options

grafik tablet kalemi ile kullanırken diğer tarayıcılarda olan kalem ile sayfa kaydırma özelliğini kullanamıyorum. bilgisayarımı tablet moduna alıp ve firefox ayarlarından yoğunluk kısmını dokunmatik olarkk değiştirmeme rağmen grafik tablet ile kullanırken siteyi kaydırmak yerine yazıları seçiyor.

windows tabletimi tanıyor ve takar takmaz kalem ucu görüyorum. diğer tarayıcılarda bu sorun bulunmuyor. özellikle chrome hatta edge de bu performans çok daha iyi. huion marka grafik tablet kullanıyorum ve sürücüsü düzgün yüklenmiş durumda.

grafik tablet kalemi ile kullanırken diğer tarayıcılarda olan kalem ile sayfa kaydırma özelliğini kullanamıyorum. bilgisayarımı tablet moduna alıp ve firefox ayarlarından yoğunluk kısmını dokunmatik olarkk değiştirmeme rağmen grafik tablet ile kullanırken siteyi kaydırmak yerine yazıları seçiyor. windows tabletimi tanıyor ve takar takmaz kalem ucu görüyorum. diğer tarayıcılarda bu sorun bulunmuyor. özellikle chrome hatta edge de bu performans çok daha iyi. huion marka grafik tablet kullanıyorum ve sürücüsü düzgün yüklenmiş durumda.

All Replies (1)

more options

Hiç işe yaramayabilir ama şunu dener misiniz?

Menü > Seçenekler > Gizlilik ve Güvenlik > İzinler başlığı altındaki Erişilebilirlik hizmetlerinin tarayıcıma erişmesini engelle seçeneğini kapatın.