Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

jak nastavit účet gmail

  • 2 (ردّان اثنان)
  • 2 have this problem
  • 28 views
  • آخر ردّ كتبه poljos

more options

nedaří se mi založit účet od gmailu i když dělám vše pole návodu.na konci se vždy objeví hláška účet nemohl být ověřen i když je jméno i heslo zadáno přesně.co s tím?za radu předem děkuji

nedaří se mi založit účet od gmailu i když dělám vše pole návodu.na konci se vždy objeví hláška účet nemohl být ověřen i když je jméno i heslo zadáno přesně.co s tím?za radu předem děkuji

All Replies (2)

more options

Iba pre gmail.com: Prihláste sa priamo z webu, či vám v gmail nenapísali, že vám zamietli možnost prihlásenia sa, a že prípadný útočník pozná vaše heslo, a že môžete znížiť zabezpečenie a potom že to pôjde. Takže problém môže byť aj vo vyššom zabezpečení na strane google.com. Stáva sa to vtedy, pokiaľ sa použije v krátkom čase pri prístupe k vášmu účtu viac prehliadačov alebo viac IP adries k prihláseniu. „Nedávno jsme zabránili pokusu o přihlášení do tohoto zařízení. Uvedli jste, že jste tento pokus provedli vy. Pro účely zabezpečení se toto zařízení bude po dobu dvou týdnů zobrazovat v seznamu. Zmíněnou událost můžete také prověřit na stránce“ = Preverte či mate vypnuté dvojstupňové overenie: https://myaccount.google.com/security?pli=1#signin a zapnite aj prístup pre menej bezpečné aplikácie: https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps = A ešte preverte na webe, či ste si vo svojom účte povolili POP, alebo IMAP prístup: http://imgbank.cz/images/2015/01/12/Gmail_POP3_povoleny.jpg http://imgbank.cz/images/2015/01/12/gmail_IMPAP.jpg = 1. Odstránte z Thunderbirdu jestvujúci účet na gmail.com 2. Ukončite a znova spustite Thunderbird 3. Vytvorte NOVÝ (ten odstránený ) účet 4. Nechajte Thunderbird, aby automaticky vytvoril tento účet na gmail.com. Nijak neupravujte automaticky nastavený POP a SMTP prístup k účtu. Iba zadajte správne prístupové MENO a prístupové HESLO. 5. Potom by to malo fungovať.

more options

jihon napsal(a)

návodu.na konci se přesně.co

To mají být fakt odkazy?

V Thunderbirdu si přímo g-mail účet nezaložíš. Musíš si ho nejdříve vytvořit na webu Google https://accounts.google.com/SignUp?hl=cs Pak si můžeš v Thunderbirdu přidat a nastavit nový e-mailový účet (třeba ten od g-mailu).