Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Шукати в статтях підтримки

Остерігайтеся нападів зловмисників. Mozilla ніколи не просить вас зателефонувати, надіслати номер телефону у повідомленні або поділитися з кимось особистими даними. Будь ласка, повідомте про підозрілі дії за допомогою меню “Повідомити про зловживання”

Learn More

Ця тема перенесена в архів. Якщо вам потрібна допомога, запитайте.

Problém s připojením gmailu

  • 4 відповіді
  • 2 мають цю проблему
  • 26 переглядів
  • Остання відповідь від karib

more options

Ahoj, mám problém s připojením gmailu a nikde jsem na internetu nenašel podobný problém. Nejde mi přidat gmailový emailový účet. Zvolím přidat účet, zadám přihlašovací údaje a připojení přes IMAP, vyskočí mi klasické ověřovací okno od googlu, kde vidím svojí adresu, ale nejde mi kliknout na tlačítko Další", prostě nefuguje. Když jsem si přidával do Thunderbirdu kontatky a kaledář od googlu, vše fungovalo jen ten email mi dělá problém. Kdybyste někdo věděl, co s tím, byl bych moc vděčný.

Ahoj, mám problém s připojením gmailu a nikde jsem na internetu nenašel podobný problém. Nejde mi přidat gmailový emailový účet. Zvolím přidat účet, zadám přihlašovací údaje a připojení přes IMAP, vyskočí mi klasické ověřovací okno od googlu, kde vidím svojí adresu, ale nejde mi kliknout na tlačítko ''Další", prostě nefuguje. Když jsem si přidával do Thunderbirdu kontatky a kaledář od googlu, vše fungovalo jen ten email mi dělá problém. Kdybyste někdo věděl, co s tím, byl bych moc vděčný.

Усі відповіді (4)

more options

V nastavení účtu na gmail.com mate asi IMAP zakázaný. Povoľte IMAP - zmeňte prepínač:

more options

hmmm na to jsem se díval, IMAP mám povolený. Ostatně, vždycky mi to fungovalo, ale přeinstaloval jsem počítač a nevím, teď s tím mám problém.

more options

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje, alebo znova spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime a podľa obrázka kliknite na tlačidlo "Vykonať zmeny a reštartovať". = Ak problém nepominie vytvorte si NOVÝ PROFIL. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

more options

Nepoužívám sice Windows, ale i tak jsem zkusil všechno, co tu bylo popsáno a žádná změna. Problém je pořád stejný.