Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

So why since I updated from like version 96 to the latest 128 version of Firefox, is there no sound on X (Twitter) videos until they play one time first.

So why since I updated from like version 96 or something to the latest version 128.0 of Firefox, is there no sound on X (Twitter) videos until they play one time first. I… (funda kabanzi)

So why since I updated from like version 96 or something to the latest version 128.0 of Firefox, is there no sound on X (Twitter) videos until they play one time first. I literally have to slide the slider to the end, then replay the X vids now to get sound. And I cant do that on live streams there so Im stuck with zero sound on lives. What the hell happened? This wasn't an issue until I updated Firefox finally.

This is exactly why I avoid installing Firefox's near daily updates like the plague for as long as possible. Almost every time you update, you regret it.

Can anyone help? If not, FF is gone and Im going to a different browser. You get tired of 27 updates a month after a while and stuff changing and other stuff not working.

Running Win 10 on a CyberpowerPC Gamer Xtreme GXIVR8020A5 Desktop Gaming PC (Intel i5-8400 6 Core Processor, AMD RX 580 4GB, 8GB DDR4 RAM, 1TB 7200RPM HDD, WiFi, Win 10 Home 64-bit) With an upgraded 32GB of RAM. Everything else works as fine as it always did.

Asked by Johnbagodonuts 5 amahora adlule

Search Box

1.)Firefox 128, pressing enter into an empty search box no longer loads the default search engine website? How to reset previous search engine settings? 2.) I also notice… (funda kabanzi)

1.)Firefox 128, pressing enter into an empty search box no longer loads the default search engine website? How to reset previous search engine settings? 2.) I also noticed in firefox 128: I've noticed that you can no longer delete previous searches from the search field. Previously you could use the arrow keys to navigate, then press the shift or option key (varies by platform) in combination with Delete to remove old entries.

Asked by Damijan Bauman 19 amahora adlule

Last reply by Damijan Bauman 6 amahora adlule

Firefox Sync - about:config settings not applied on other devices

I've just created a Mozilla account so that I can sync my customised about:config settings between devices but I'm struggling to get it working. For each setting I have c… (funda kabanzi)

I've just created a Mozilla account so that I can sync my customised about:config settings between devices but I'm struggling to get it working. For each setting I have customised that isn't on the default whitelist, I have created a new boolean setting as follows:

'services.sync.prefs.sync.xyz' where xyz is the setting I have customised.

Each of these newly created boolean settings is set to 'true'.

When I 'sign in and sync' on a new device and check about:config, the values of these custom settings is not changed from the default.

Have I missed something in my understanding of the process?

Any advice will be appreciated.

Asked by poise-drum-slider 1 usuku oludlule

Last reply by poise-drum-slider 14 amahora adlule

Mozilla Firefox stops working time to time

Hi. What is the problem with my mozilla firefox? i have an updated version. From time to time, it just stops working. It might be when i open multiple tabs, or when i ope… (funda kabanzi)

Hi. What is the problem with my mozilla firefox? i have an updated version. From time to time, it just stops working. It might be when i open multiple tabs, or when i open 1 tab. When it happens, it just stays on "loading" status, and shows blank screen, and the url im requesting does not open. But when i close mozilla, and start again, then it will work.

Asked by Juissi J 18 amahora adlule

General issue with hyperlinks and completing boxes

I am increasingly finding that websites of all sorts load but I can't click on hyperlinks to other pages. Reloading the page or restarting doesn't help. I also can't ty… (funda kabanzi)

I am increasingly finding that websites of all sorts load but I can't click on hyperlinks to other pages. Reloading the page or restarting doesn't help. I also can't type in boxes, which means I can't log in to a number of sites.

This problem does not occur in 'troubleshoot mode'.

In a linked problem, there is a webpage I use often which simply won't work properly - most of the content is absent. Again, if I use 'troubleshoot mode' it works fine.

Any ideas?

Thanks

Asked by harveybelovski 18 amahora adlule

Sidebar for Bookmarks

For some reason a few days ago after closing Bookmarks sidebar a few times to view full-window video, I re-enabled the sidebar as always (both with clicking the icon and … (funda kabanzi)

For some reason a few days ago after closing Bookmarks sidebar a few times to view full-window video, I re-enabled the sidebar as always (both with clicking the icon and CTRL + B, and they came back. Now, EVERY time I open FF (using W10), the sidebar will NOT show up unless I click CTRL + B or the icon on the bar on top of the window. I have installed nothing. Nothing crashed. FF is up to date. I refreshed it. I uninstalled it. I REINSTALLED it from scratch. I performed a system restore FOUR TIMES, yet cannot get back my sidebar when opening FF. Further, when I open the sidebar with CTRL + B, the column is VERY narrow and I have to widen it. So it appears that FF cannot remember the setting for the sidebar and defaults to a skinny one when activated. I ran troubleshooting mode and YES! The sidebar works as it should and opens with a new browser opening...ONCE. I disabled/deleted ALL extensions (I only use four), but I have not changed any parameters of FF or my system in general for this to be happening. I've checked EVERY setting in FF over and over, trying everything that could be relevant. Now what? After reinstalling I'm left with the same problem. What can I do? I cannot live with NO sidebar on startup. Oh and the silly Bookmarks bar DOES work, but I don't use it...it's stupid and I don't like the look or placement of it. This problem is SIDEBAR ONLY.

Asked by jerrystigliano 18 amahora adlule

Secure site not listed as secure on Firefox

This is a problem I just noticed on Firefox when I went to my website: world-war-2-counterfactual.org/ on the search/address line. Firefox went to the incorrect site of: … (funda kabanzi)

This is a problem I just noticed on Firefox when I went to my website: world-war-2-counterfactual.org/ on the search/address line. Firefox went to the incorrect site of: http://world-war-2-counterfactual.org/ when in fact my site is a secure "https://" site. To test this, I brought up both MS Edge and Google Chrome and typed in: world-war-2-counterfactual.org and both Edge and Chrome went directly to the correct and secure URL. So, why is Firefox going to an incorrect, non-secure URL address? Looks like a browser problem to me. Thank you.

Asked by bloedel 19 amahora adlule

Slow Upload Speeds on 1 Gig connection

Experiencing slow upload speeds on 128.0. Recently got a 1 gig connection and the upload speeds are all over the place. While I prefer Firefox, I did try a couple of dif… (funda kabanzi)

Experiencing slow upload speeds on 128.0.

Recently got a 1 gig connection and the upload speeds are all over the place. While I prefer Firefox, I did try a couple of different browsers and they both gave me pretty symmetrical speeds close to the 1 gig speed.

Asked by dtrott 1 usuku oludlule

Firefox forgets my passwords

Hello, My password saved are deleted every time I close FF. It used to be manageable because Google and other sites didn't require me to fill my passwords (cookies did t… (funda kabanzi)

Hello,

My password saved are deleted every time I close FF. It used to be manageable because Google and other sites didn't require me to fill my passwords (cookies did the trick I suppose) but now I also loose access to gmail and Youtube every time I close FF. It's annoying to have to use 2FA every damn time. And keeping the passwords available.

I've tried every answer I found by looking around :

- tried to start in safe mode - disable hardware acceleration - I have no extensions

FF saves the passwords correctly (at least they appear in the saved password tab) but they are erased every time I restart FF. The cookies aren't automatically deleted (FF remembers my browsing history) but I need to relog into Google.

I getting frustrated.

Asked by François Bergmans 1 inyanga edlule

Last reply by François Bergmans 1 usuku oludlule

My Last Pass toolbar icon disappeared from Firefox toolbar and I can't get it back

Hello, I have Firefox 128 installed on Window10 Pro v. 22H2 fully up to date. I have LastPass: Free Password Manager extension in my Firefox. Up until 2 days ago I had a… (funda kabanzi)

Hello, I have Firefox 128 installed on Window10 Pro v. 22H2 fully up to date. I have LastPass: Free Password Manager extension in my Firefox.

Up until 2 days ago I had an icon on my toolbar for the LastPass extension that I could click after opening Firefox to login to LP. It has worked fine for years. It was that way when I shut down my computer that night. The next morning when I opened FF, that icon was gone. LP still shows in my Add-ons manager as Enabled. To the best of my knowledge, nothing on my comp updated in that time period.

I tried clicking the 'Extensions' button in the FF toolbar, but all it did was to open the "Recommendations" tab of my Add-ons manager. Previously, clicking the 'Extensions' button in my toolbar would show a menu of extensions including LP. I would get an option to show an LP icon in my toolbar. That worked as recently as a few weeks ago when I wiped my hard drive and did a fresh install of Windows.

I tried removing and reinstalling the exension. It made no change. Next I fully removed Firefox with the Remove Programs option in the Windows control panel, then removed all traces of FF in my Windows user profile. Then rebooted. Then DL'ed Firefox fresh from the FF site and re-installed it. Twice. No icon shows up, and the 'Extensions' button continues to do nothing but send me to the 'Recommendations' tab of the add-ons manager.

I had a few other extensions installed as well as LP at the time this problem arose. But when I re-installed Firefox, I only installed LP and tried to get its icon showing before installing any other extensions, just to be sure there was no conflict.

Can you offer any suggestions to help?

Thank you.

Asked by cousinjoe 1 usuku oludlule