Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Otomatik tamamlama

  • 3 回覆
  • 1 有這個問題
  • 1 次檢視
  • 最近回覆由 Selim

more options

Android telefonum son Firefox güncellemesi ile artık kullanıcı adı ve şifre otomatik dolmuyor. Çözümü nedir

Android telefonum son Firefox güncellemesi ile artık kullanıcı adı ve şifre otomatik dolmuyor. Çözümü nedir

所有回覆 (3)

more options

Ayarlar > Hesaplar ve parolalar > Firefox ile otomatik doldur ayarınızı kontrol edin. Bu ayar açık mı? Ayrıca Kayıtlı hesaplar kısmında hesaplarınız görünüyor mu?

more options

ek'te görüldüğü üzere burada bir sorun yok.

internetten uptodown adlı siteden firefox'un eski android versiyonlarını buldum. güncel versiyonu silip 105.1.0'a geri dönüş yaptım sorun çözüldü. 105.1.0'a dönerken (emin olmadığım için) 106.1 107.1 hepsini denedim, hepsinde olmadı.

bir yazılım güncellemede testler yapılıp tüm fonksiyonlar yerinde mi diye kontrol edilmeli. firefox google play yorumlara girdiğimde onlarca kişi bundan dolayı (otomatik tamamlama artık çalışmıyor diye) 1 yıldız vermiş.

105.1.0 dan sonraki güncellemede muhtemelen bu sorun çıkıyor ve o kadar kişi eleştirmesine rağmen hiçbir update'de sorun çözülmüyor.

more options

Birden fazla kayıtlı hesabınızın olduğu bazı sitelerde otomatik doldurmanın çalışmadığına dair raporlarımız var. Sizdeki durum bu mu yoksa farklı mı?