Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

V záložkách mi samovolně vznikla složka "Ostatní záložky" a má obsah shodný se složkou "Netříděné záložky". Složku "Ostatní záložky" nelze smazat ani přesunout.

  • 4 回覆
  • 1 有這個問題
  • 3 次檢視
  • 最近回覆由 Hrochoroh

more options

Jaký význam má položka "Ostatní záložky" a jak ji mohu smazat?

Jaký význam má položka "Ostatní záložky" a jak ji mohu smazat?

所有回覆 (4)

more options

Ctrl+Shift+B - tam to taky nejde?

more options

Kdepak, tam také není volba "Smazat" aktivní. Hlavně nechápu, jak se to tam vzalo (na několika PC stejný problém). To je nějaká nová podoba "Netříděných záložek" nebo co?

more options

Já tady žádné Ostatní záložky nemám. Nemám ovšem ani poslední Firefox. Není to u tebe výsledek nějakého nainstalovaného rozšíření?

PS: Koukal jsem do portable verze (48) a tam ta položka existuje. Vypadá to na další nóvum ve Firefoxu. Nejlepší asi bude si toho nevšímat (nebo se vrátit k dřívější verzi).

由 poljos 於 修改

more options

Jo jo, je to nejspíš nějaká novinka nejnovější verze FF. Obsah té složky Ostatní záložky smazat lze, ale samotná složka ne. Asi to bude nějaká nová podoba "Netříděných záložek" nic rozumnějšího mě nenapadá.