搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

详细了解

globální doručená pošta

  • 5 个回答
  • 1 人有此问题
  • 1 次查看
  • 最后回复者为 inzerat12345

more options

Po nové instalaci Thunderbirdu nemohu sloučit maily do jedné složky. Aby nebyl každý mail zvlášť, ale v doručené poště jsem měl pod sebou všechny maily.

Po nové instalaci Thunderbirdu nemohu sloučit maily do jedné složky. Aby nebyl každý mail zvlášť, ale v doručené poště jsem měl pod sebou všechny maily.

被采纳的解决方案

Super. Teď to už funguje. Díky.

定位到答案原位置 👍 0

所有回复 (5)

more options

Ako nastaviť Thunderbird tak, aby všetku novú poštu z viacerých účtov POP zobrazil v jednom priečinku (napr. v priečinku "Doručená pošta"):

Ide to nastaviť cez "Globálnu schránku prijatej pošty". Táto funkcia umožňuje prijímať poštu z viacerých účtov POP do jednej schránky v lokálnych priečinkoch. Môžete si vybrať, či chcete do globálnej schránky doručovať zo všetkých, alebo iba z niektorých účtov POP. Každý účet, ktorý nebude používať globálnu schránku, bude mať svoju skupinu priečinkov, vrátane priečinka prijatej pošty, a budú zobrazené v paneli priečinkov. Účty, ktoré používajú globálnu schránku, nebudú mať tieto priečinky zobrazené, namiesto toho sa použije skupina v Lokálnych priečinkoch.

Keď v Thunderbirde vytvárate nový účet POP, sprievodca sa vás spýta, či s ním chcete použiť globálnu schránku. Ak áno, ubezpečte sa, že políčko tejto možnosti je označené. Ak globálnu schránku s týmto účtom použiť nechcete, políčko musí byť prázdne. http://imgbank.cz/images/2019/03/25/Thunderbird-globalna-databaza.jpg

Zmena nastavenia pre už existujúci účet: Dôležité. Ak sú v priečinkoch tohto účtu už nejaké správy, mali by ste ich skopírovať alebo premiestniť do lokálnych priečinkov ešte predtým ako začnete používať účet s globálnou schránkou. Ak správy nepremiestnite a globálnu schránku budete používať, tento účet sa už nezobrazí v paneli priečinkov a vy nebudete môcť pristupovať k správam, pokiaľ neodstránite nastavenie globálneho priečinka pre tento účet. https://support.cdn.mozilla.net/media/uploads/images/2016-12-29-00-54-22-9c7093.png http://imgbank.cz/images/2019/03/25/Thunderbird-globalna.jpg

more options

Zkus projít nabídku Zobrazení (v horní liště Thunderbirdu).

more options

V nabídce ZOBRAZIT řešení nenajdu. A ta GLOBÁLNÍ stránka je pro účty POP. Já mám účty IMAP. Zkoušel jsem to podle návodu, ale nepodařilo se.

more options

Psal jsem o nabídce Zobrazení... ne Zobrazit.

Takže ani nastavení Zobrazení - Složky - Jednotné - nepřineslo výsledek? Pak bys měl při kliknutí na Doručená pošta vidět všechny doručené e-maily z různých účtů.

more options

选择的解决方案

Super. Teď to už funguje. Díky.