Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

Kone ei enää anna lisätä kirjanmerkkejä?

  • 3 个回答
  • 1 人有此问题
  • 2 次查看
  • 最后回复者为 user1456708

more options

Pc läppärini ei anna lisätä kirjanmerkkejä.....???!!!! Näyttää koko ajan tuota kirjanmerkin lisäystähteä sinisenä, eikä tosiaan anna lisätä uusia kirjanmerkkejä....

-Win10 Firefox 60.0.1 Ps. Kyllä koneeseen on asennettu Win10 vaikka jossain näkyy käytössä olevan Win8.....?

Pc läppärini ei anna lisätä kirjanmerkkejä.....???!!!! Näyttää koko ajan tuota kirjanmerkin lisäystähteä sinisenä, eikä tosiaan anna lisätä uusia kirjanmerkkejä.... -Win10 Firefox 60.0.1 Ps. Kyllä koneeseen on asennettu Win10 vaikka jossain näkyy käytössä olevan Win8.....?

所有回复 (3)

more options

Moi, oletko varma, että sivu jota yrität lisätä ei ole jo kirjanmerkeissä? Tavallisesti sininen tähti tarkoittaa, että sivu jolla olet, on jo kirjanmerkeissä.

Katso, onko tästä ohjeesta apua: Can't add, change or save bookmarks - How to fix.

Lue myös nämä keskustelut, joissa on ratkaisuja samantapaisiin ongelmiin:

more options

Sininen tähti on koko ajan sininen, kaikilla sivuilla joille menen, lehtien luku ja myös tätä tässä nyt kirjoittaessani. En tuota Englantiakaan niin hyvin osaa enkä ymmärrä näitä tietokoneita. -Ymmärsin että pitää tehdä jotain mutta että häviää kaikki tiedot koneelta...? En uskalla moiseen ruveta....

more options

Tässä joitain olennaisia kohtia ohjeesta suomeksi:

Jos sinulla on kirjanmerkkehin liittyviä lisäosia käytössä, ks. Korjaa laajennuksista, teemoista ja laitteistokiihdytyksestä johtuvia yleisiä Firefox-ongelmia

Jos ei ole, kokeile ensin artikkelin Changes to toolbars and window sizes are not saved Ratkaisua 1 (Solution 1, selitetty alla suomeksi), joka palauttaa Firefoxin työkalurivit ja joitain Firefoxin käyttöliittymän asetuksia alkuperäiseen tilaan eikä poista muita tietoja.

Jos Ratkaisusta 1 ei ole apua, voit kokeilla Ratkaisua 2 (Solution 2), Firefoxin palautusta, joka poistaa Firefoxista tiedot, jotka on listattu ohjeessa Firefoxin palauttaminen – lisäosat poistetaan ja asetukset palautetaan.

Tässä suomeksi edellä mainittu Ratkaisu 1:

  1. Valitse ☰ > Ohje > Tietoja ongelmatilanteisiin.
  2. Avautuvan sivun taulukosta, kohdasta Profiilikansio valitse "Avaa kansio". Tämä avaa profiilikansion tiedostoselaimessa.
  3. Sulje Firefox.
  4. Tiedostoselaimessa vaihda profiilikansiossa olevan tiedoston xulstore nimeksi xulstoreOLD.
  5. Käynnistä Firefox.

Kokeile noiden vaiheiden jälkeen, toimiiko kirjanmerkkien lisäys. Jos ei, kokeile Ratkaisua 2, jos olet valmis menettämään linkittämälläni ohjesivulla mainitut tiedot. Kysy, niin voin tarpeen mukaan selittää Ratkaisu 2:ta suomeksi.