Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

Pomocí zapnuté předvolby gfx.color_management.mode se mi správně zobrazovaly barvy v prohlížeči, bohužel nevím proč se mi opět zobrazují špatně?

  • 3 个回答
  • 1 人有此问题
  • 1 次查看
  • 最后回复者为 Vitezslav

more options

V létě roku 2017 jsem zapnul " gfx.color_management.mode" tím, že jsem přepsal výchozí hodnotu "2" číslem "1". Od té doby se mi korektně začaly zobrazovat barvy v prohlížeči Firefox. Bohužel v současnosti se opět podání barev zhoršilo. Dle mého laického soudu došlo k vypuštění ICC profilů ze správy barev v prohlížeči. V ostatních programech na mém počítači s Windows 10 správa barev funguje správně. Potřebuji poradit jak docílit správného barevného podání v prohlížeči Firefox ve verzi 57.0.2 (64 bitů) ?

V létě roku 2017 jsem zapnul " gfx.color_management.mode" tím, že jsem přepsal výchozí hodnotu "2" číslem "1". Od té doby se mi korektně začaly zobrazovat barvy v prohlížeči Firefox. Bohužel v současnosti se opět podání barev zhoršilo. Dle mého laického soudu došlo k vypuštění ICC profilů ze správy barev v prohlížeči. V ostatních programech na mém počítači s Windows 10 správa barev funguje správně. Potřebuji poradit jak docílit správného barevného podání v prohlížeči Firefox ve verzi 57.0.2 (64 bitů) ?

所有回复 (3)

more options

Tu předvolbu jsi tedy zkoušel změnit i ve verzi 57 a ono to nefunguje? Kontroloval jsi, jestli se ta předvolba znovu neprohodila na default (2)?

more options
more options

Děkuji za radu, již jsem zkoušel všechny varianty 0, 1 a 2. Bohužel barvy neodpovídají skutečnosti, to víš pro fotografa je to pech.