Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

inputlarda autocomplete="off" çalışmıyor

  • 4 个回答
  • 1 人有此问题
  • 1 次查看
  • 最后回复者为 3x141

more options

form kodu yazdım ve kullanıcı adını yazacağımız yerın autocompletesini kapattım butun tarayıcılarda çalıştı ama mozillada çalışmıyor kodum şu şekilde ve mozillanın en son sürümünü kullanıyorum <form action="" method="post" id="form-container">

LOGIN

<input type="text" name="loginusername" id="loginusername" placeholder="Username" required > <input type="password" name="loginpassword" id="loginpassword" placeholder="Password" required>

<input type="checkbox" name="rememberme" id="rememberme">

Remember Me

<input type="submit" id="login" name="login" value="LOGIN"> </form>

form kodu yazdım ve kullanıcı adını yazacağımız yerın autocompletesini kapattım butun tarayıcılarda çalıştı ama mozillada çalışmıyor kodum şu şekilde ve mozillanın en son sürümünü kullanıyorum <form action="" method="post" id="form-container"> <p id="login-text">LOGIN</p> <input type="text" name="loginusername" id="loginusername" placeholder="Username" required > <input type="password" name="loginpassword" id="loginpassword" placeholder="Password" required> <input type="checkbox" name="rememberme" id="rememberme"><p id="rememberme-text">Remember Me</p> <input type="submit" id="login" name="login" value="LOGIN"> </form>

被采纳的解决方案

Siz yanıt yazarken önceki mesajımı güncelledim.

autocomplete="new-password" özelliğiyle yalnızca parolanın otomatik tamamlanmasını önleyebilirsiniz, ama kullanıcı adı şimdilik bir çözüm bulunmuyor.

定位到答案原位置 👍 1

所有回复 (4)

more options

Merhaba,

Firefox, autocomplete="off" özelliğini destekler. Ancak tarayıcınızın parola yöneticisi açıksa kullanıcı adı ve parola alanlarında autocomplete="off" özelliğini görmezden gelerek kullanıcı adı ve parolayı kaydetmeyi önerir. Firefox, Google Chrome ve Internet Explorer'ın güncel sürümleri bu şekilde çalışır.

Ayrıntılı bilgi için: MDN sayfası

由Selim于修改

more options

Selim Şumlu dedi ki

Merhaba, Firefox, autocomplete="off" özelliğini destekler. (ilgili MDN sayfası) Ancak yapıştırdığınız kodda autocomplete="off" kullandığınız görünmüyor. Eksik kalmış olabilir mi?

yalnış kopyalamışım sorunum bu şekilde

more options

选择的解决方案

Siz yanıt yazarken önceki mesajımı güncelledim.

autocomplete="new-password" özelliğiyle yalnızca parolanın otomatik tamamlanmasını önleyebilirsiniz, ama kullanıcı adı şimdilik bir çözüm bulunmuyor.

more options

Selim Şumlu dedi ki

Siz yanıt yazarken önceki mesajımı güncelledim. autocomplete="new-password" özelliğiyle yalnızca parolanın otomatik tamamlanmasını önleyebilirsiniz, ama kullanıcı adı şimdilik bir çözüm bulunmuyor.

tamamdır teşekkürler :)