Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Přenášení označených emailů na ostatní PC

  • 3 iimpendulo
  • 1 inayo le ngxaki
  • 1 view
  • Impendulo yokugqibela ngu Psyycho

more options

Dobrý den, jsem ajťákem v jednom eshopu a jako klienta používáme právě thunderbird.

Máme nastavený email "info@nejakyeshop.cz" na všech PC a kolegyňe vyřizující reklamace, objednávky a dotazy zákazníků ve svém klientu vidí který je přečtený a který ne. Náhodná kolegyně vybere nepřečtený, tučně zvýrazněný email a ve chvíly, kdy na něj klikne se ostatním tento email hned zašedivý jako přečtený a další náhodná kolegyně tak ví, že se tímto emailem nemusí zaobírat a vybere si další nepřečtený, a tak dál, a tak dál... Skvělý systém :-D.

Toto ale přestalo fungovat a všechny emaily jsou nyní jako přečtené a kolegyně tak musí procházet úplně každý email, protože nepoznají který je přečtený a který ne.

Prosím, mohl by někdo poradit, jak toto funguje ? Kde se toto nastavuje a kde by mohl být problém ? Jednou jsem toto vyřešil smazáním všech schránek a opětovným přidáním. Podruhé jsem toto vyřešil aktualizací Thunderbirdů na všech PC, ale teď už nevím kde by mohl být zakopaný pes.

S pozdravem Radim Přenosil

Dobrý den, jsem ajťákem v jednom eshopu a jako klienta používáme právě thunderbird. Máme nastavený email "info@nejakyeshop.cz" na všech PC a kolegyňe vyřizující reklamace, objednávky a dotazy zákazníků ve svém klientu vidí který je přečtený a který ne. Náhodná kolegyně vybere nepřečtený, tučně zvýrazněný email a ve chvíly, kdy na něj klikne se ostatním tento email hned zašedivý jako přečtený a další náhodná kolegyně tak ví, že se tímto emailem nemusí zaobírat a vybere si další nepřečtený, a tak dál, a tak dál... Skvělý systém :-D. Toto ale přestalo fungovat a všechny emaily jsou nyní jako přečtené a kolegyně tak musí procházet úplně každý email, protože nepoznají který je přečtený a který ne. Prosím, mohl by někdo poradit, jak toto funguje ? Kde se toto nastavuje a kde by mohl být problém ? Jednou jsem toto vyřešil smazáním všech schránek a opětovným přidáním. Podruhé jsem toto vyřešil aktualizací Thunderbirdů na všech PC, ale teď už nevím kde by mohl být zakopaný pes. S pozdravem Radim Přenosil

Isisombulu esikhethiweyo

Nezměnilo se třeba nastavení (viz. obrázek)?

Funda le mpendulo kwimeko leyo 👍 1

All Replies (3)

more options

Isisombululo esiKhethiweyo

Nezměnilo se třeba nastavení (viz. obrázek)?

more options

Testuji... Skutečně to bylo zaškrtnuté :-D. Tak uvidíme

more options

funguje děkuji