Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Po připojení k wifi ve Francii se mi nastavil googl domovskou stránkou, nedaří se jí změnit. V možnostech mám nastaven seznam.cz, ale ihned ji googl.fr přepíše.

  • 1 phendula
  • 1 inayo le ngxaki
  • 1 view
  • Impendulo yokugqibela ngu poljos

more options

Při připojení k otevřené wifi ve francii -Aire de Repos Garabit- jsem akceptoval podmínky připojení a bylo zaškrtnuté ještě jedno políčko. Při připojení a otevření domovské stránky seznam.cz, se nezobrazil seznam, ale googl.fr. Ať dělám co dělám, tak to nemohu změnit. Ani v tom googl.fr nemůžu otevřít seznam, musím nejdříve otevřít nový panel a tam teprv seznam.cz. Uznávám že jsem byl informován o nedůvěryhodnosti připojení a potvrdil jsem povolit, ale už jsem se zde připojoval mnohokrát a bylo vše vpohodě, až nyní. Předem děkuji za radu.

Vrba
Při připojení k otevřené wifi ve francii -Aire de Repos Garabit- jsem akceptoval podmínky připojení a bylo zaškrtnuté ještě jedno políčko. Při připojení a otevření domovské stránky seznam.cz, se nezobrazil seznam, ale googl.fr. Ať dělám co dělám, tak to nemohu změnit. Ani v tom googl.fr nemůžu otevřít seznam, musím nejdříve otevřít nový panel a tam teprv seznam.cz. Uznávám že jsem byl informován o nedůvěryhodnosti připojení a potvrdil jsem povolit, ale už jsem se zde připojoval mnohokrát a bylo vše vpohodě, až nyní. Předem děkuji za radu. Vrba

Isisombulu esikhethiweyo

Asi sis stáhnul do počítače nějaký malware. Použij programy MBAM a AdwCleaner (oba a v nouzovém režimu systému). Jinak - tohle není antivirové fórum.

Funda le mpendulo kwimeko leyo 👍 0

All Replies (1)

more options

Isisombululo esiKhethiweyo

Asi sis stáhnul do počítače nějaký malware. Použij programy MBAM a AdwCleaner (oba a v nouzovém režimu systému). Jinak - tohle není antivirové fórum.