Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mozilla Firebox Taracıyı bir müddet sonra donuyor, yenileme yapmıyor..

  • 5 tontu
  • 1 am na jafe-jafe bii
  • 3 views
  • i mujjee tontu mooy Selim

more options

Merhaba,

Yıllardır severek kullandığım Mozilla Firefox'ta son zamanlarda yaşadığım donma sorunu sıkıntı veriyor. Mozilla Firebox Taracıyı bir müddet sonra donuyor, yenileme yapmıyor. Özellik ile GMAIL, Google Harita, Google Translate web sitelerinde. Tekrar kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

Yardımcı olurmusunuz?

Selamlar

Merhaba, Yıllardır severek kullandığım Mozilla Firefox'ta son zamanlarda yaşadığım donma sorunu sıkıntı veriyor. Mozilla Firebox Taracıyı bir müddet sonra donuyor, yenileme yapmıyor. Özellik ile GMAIL, Google Harita, Google Translate web sitelerinde. Tekrar kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olurmusunuz? Selamlar

Selim moo ko soppali ci

All Replies (5)

more options

Konuyla ilgili olarak Firefox takılıyor veya yanıt vermiyor - Nasıl düzeltilir? sayfasındaki önerileri incelemenizi öneririm. Hızlı bir çözüm olarak Firefox'u yenilemeyi deneyebilirsiniz.

more options

Merhaba..

Maalesef çözmedi. Gmail bir müddet sonra donuyor. G Translate çalışmıyor. Google yeni arama yapmıyor. Google programlarında sorun var. 20 yıla yakındır Mozilla kullanıyorum. Bu problem yani çıktı ama. Evdeki ve İş yerindeki Laptolarda bu sorun var.

Selamlar

more options

İki cihazınızda da aynı sorunu yaşamanız ilginç. Herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz?

more options

Merhaba,

20 yıla yakındır Mozilla kullanıyorum. Bu problem son zamanlarda çıktı. Problem Google Programlarında. Gmail bir müddet sonra donuyor. G Translate çalışmıyor. Google yeni arama yapmıyor. Google programlarında sorun var. Evdeki ve İş yerimdeki farklı Laptoplarda aynı sorun var. Sorun son bir yıl içinde ve giderek artıyor diyebilirim.

Mozilla'nın son güncellemelerinde problem olabilir. Birde bazı siteler örneğin Stuttgart Messe, user olarak Mozilla'da çalışmıyor, Google Chrome'da çalışıyor. Bu şekilde Mozilla'yı tanımayanlar var..

https://www.stuttgartmesseserviceportal.de/LMS/web/OBS/Messe/castforge.aspx

more options

Eklenti kullanıp kullanmadığınızı belirtmemişsiniz. Kullanıyorsanız eklentilerinizi tek tek devre dışı bırakarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edebilirsiniz.

Alternatif bir çözüm olarak Firefox'u yenilemeyi deneyebilirsiniz.

Bahsettiğiniz diğer uyumluluk sorunları genellikle sitelerin web standartlarına uygun olarak tasarlanmamalarından kaynaklanır. Bu gibi sorunları https://webcompat.com/ sitesi üzerinden rapor edebilirsiniz.