Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Zobrazení celé historie komunikace

  • 6 tontu
  • 1 am na jafe-jafe bii
  • 1 view
  • i mujjee tontu mooy Mira

more options

Dobrý den,

prosím o radu, jak lze zobrazit celou historii komunikace s konkretní osobou (e-mailem). Potřebuji vidět na jednom místě celou komunikaci, tzn. vše co je v přijaté i odeslané poště (i podsložkách) pro konkretní e-mail. Aby to opravdu bylo vázáno na e-mailový kontakt, ne pouze na předmět. Pěkně to má udělané např. eM Client, který v pravé liště zobrazí detail kontaktu, kde je vše velmi přehledně zobrazeno.

Moc děkuji za doporučení

Dobrý den, prosím o radu, jak lze zobrazit celou historii komunikace s konkretní osobou (e-mailem). Potřebuji vidět na jednom místě celou komunikaci, tzn. vše co je v přijaté i odeslané poště (i podsložkách) pro konkretní e-mail. Aby to opravdu bylo vázáno na e-mailový kontakt, ne pouze na předmět. Pěkně to má udělané např. eM Client, který v pravé liště zobrazí detail kontaktu, kde je vše velmi přehledně zobrazeno. Moc děkuji za doporučení

All Replies (6)

more options

Označte si správu a potom kliknite na túto ikonu:

more options

Děkuji za radu, ale bohužel to není to co potřebuji.

Pokud si nechám uspořádat zprávy do vláken, tak bohužel se mi tam nezobrazují moje odpovědi a navíc vidím pouze zprávy, které mají stejný předmět a jsou všechny ve stejné složce. Možná mám něco špatně nastaveno.

Já potřebuji zobrazit všechny zprávy od jednoho uživatele včetně mích odpovědí. Bez ohledu na to v jaké složce mám tyto zprávy zařazeny.

more options

Co hledáte je asi Globální vyhledávání.

more options

Moc děkuji za radu. :) Hledá to to co potřebuji, ale je to trochu pracnější než jsme byl v eM Clientovi zvyklý.

Nyní tedy musím zkopírovat ze zprávy e-mailovou adres, vložit ji do hledání a zmáčknout Enter. Já vím tři kroky, ale pokud to dělám hodně často...

Neexistuje prosím nějaký modul, který by to např. v pravé části programu zobrazoval pro každou aktivní zprávu nebo by se dalo kliknout na jedno tlačítko (nebo použít funkční klávesu) a hledání by se pro aktivni e-mailovou adresu zobrazilo?

more options

Bohužel, nic takového neznám.

more options

I tak moc děkuji za Váš čas. Třeba někoho moudrého napadne takový modul naprogramovat :)