Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

vypršelo spojeni

  • 11 tontu
  • 2 am na jafe-jafe bii
  • 5 views
  • i mujjee tontu mooy Hendrych

more options

Nedaří se stahovat maily .Pořád to chce hesla jednotlivých ůčtů Přeinstalovali jsme THUNDERBIRD a problém pořád přetrváva . Na jiném počítači se to jeví dobře . THUNDERBIRD hlasi spojeni se servrem em-adresa vypršelo u všech účtů ? Na notebooku jsem nainstaloval všechny účty a tam to jde . Na notebooku jsou W7 na problémovém PC jsou W10.

Nedaří se stahovat maily .Pořád to chce hesla jednotlivých ůčtů Přeinstalovali jsme THUNDERBIRD a problém pořád přetrváva . Na jiném počítači se to jeví dobře . THUNDERBIRD hlasi spojeni se servrem em-adresa vypršelo u všech účtů ? Na notebooku jsem nainstaloval všechny účty a tam to jde . Na notebooku jsou W7 na problémovém PC jsou W10.

All Replies (11)

more options

Pokud to takhle funguje u více účtů (a ty účty nejsou u jednoho poskytovatele), asi bych hledal chybu samozřejmě v nastavení těch účtů, ale taky není vyloučena ani případná "činnost" antiviráku (buď úplně vypnout nebo přenastavit). Eset i Avast jsou známy tím, že dělají problémy v připojení k netu.

more options

Dal jsemdotaz na ESET a uvidim ?

more options

Vypnutim ESET neudelal nic. Porad stejny problem.

more options

Asi mate narušený profil Thunderbirdu. Vytvorte si NOVÝ PROFIL. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

more options

Dobry den. Problem to nevyresilo .nastavil jsen novy mail a po zmacknuti Hotovo to ceka na overeni Hesla (hodne dlouho to trva ) , potom to napise Nastaveni nemohlo byt overeno ( u hesla se objevi vykricnik ) a pritom po stisknuti Znovu otestovat je to vporadku?

more options

O aký emailový server sa jedná.

Aké mate teraz nastavené údaje

POŠTOVÝ SERVER - názov servera POP (IMAP), - Port: - Zabezpečenie pripojenia: - metóda overenia:

SMTP - port: - metóda overenia:

more options
more options
more options

ted mi s ESETU přeinstalovali program ochran a stahuje to postu normálně ale při startu programu to po mne chce pořád hesla jednotlivých účtů ?

more options

V dialogovém okně s dotazem na heslo je i možnost uložení do správce hesel. To je potřeba zaškrtnout, aby si Thunderbird heslo zapamatoval.

more options

uz se to jevi dobre

Dekuji za pomoc.

S pozdravem a pranim pekneho dne Hendrych Stanislav.