Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

تلاش سپورٹ

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Po instalaci Synoloader manageru v nové verzi Firefoxu není možné ukládat do Synology. Lze toto nějak zprovoznit?

  • 1 جواب دیں
  • 1 میں یہ مسئلہ ہے
  • 85 دیکھیں
  • آخری جواب بذریعہ Michal Stanke

more options

Dobrý den,

před časem jsem vám psala o problému nové verze Firefoxu a Synoloaderu. Bohužel udržení starší verze už není moc možné a po nainstalování vámi doporučeného Synoloader manageru, nefunguje jak by měl. Připojení k Synology je v pořádku, ale problémy jsou se stahováním. Nenabízí totiž nabídku uložit do Synology, ale dá se ukládat jen do PC a nejde tedy stahovat více položek najednou. Je možné zaslat nějaký "návod", jak zprovoznit tuto funkci, aby byla totožná, jako ve starší verzi Firefoxu?

Děkuji za pomoc. Daniela

Dobrý den, před časem jsem vám psala o problému nové verze Firefoxu a Synoloaderu. Bohužel udržení starší verze už není moc možné a po nainstalování vámi doporučeného Synoloader manageru, nefunguje jak by měl. Připojení k Synology je v pořádku, ale problémy jsou se stahováním. Nenabízí totiž nabídku uložit do Synology, ale dá se ukládat jen do PC a nejde tedy stahovat více položek najednou. Je možné zaslat nějaký "návod", jak zprovoznit tuto funkci, aby byla totožná, jako ve starší verzi Firefoxu? Děkuji za pomoc. Daniela

تمام جوابات (1)

more options

Pokud používáte https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/synology-download-manager/, podle popisku jde spustit stahování z NASu z kontextové nabídky (klikněte pravým tlačítkem na odkaz ke stažení). Bohužel žádné takové zařízení nevlastním, takže neodkážu otestovat nebo zjistit, co a proč případně (ne)funguje. Na uvedené stránce doplňku je ale odkaz na stránku jeho podpory - tam vám asi spíše dokáží s doplňkem poradit.