Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Шукати в статтях підтримки

Остерігайтеся нападів зловмисників. Mozilla ніколи не просить вас зателефонувати, надіслати номер телефону у повідомленні або поділитися з кимось особистими даними. Будь ласка, повідомте про підозрілі дії за допомогою меню “Повідомити про зловживання”

Learn More

Ця тема перенесена в архів. Якщо вам потрібна допомога, запитайте.

jak vyřešit, černé ,po přejetí měnící se, fleky na webových stránkách?

  • 6 відповідей
  • 1 має цю проблему
  • 4 перегляди
  • Остання відповідь від zity23

more options

po zapnutí firefoxu (64-bit, win 7 professional (64bit)) , hned od první startovní stránky google, zmizí většina prvků kromě vyhledávacího obdelníku, k tomu se nahodile objevují černé pásy které se po přejetí mění, text se po přejetí prázdného pole objevuje a zase mizí, v chrome je vše v pořádku, firefox je aktualizovaný.jediné změny byli :

změna routeru(stěhování)- po té to dva dny fungovalo

odinstalování všech doplnků (po aktualizaci firefox-a jako jedna z pricin)

zmena antiviru ( jako jedna z moznych pricin)

zlobí to i v nouzovém režimu

je mozné ze je to zpusobeno nejakym nastaveni firefoxu? zakazanim moznosti sledovani? nebo zmenami v routeru? dekuji za jakoukoliv radu, jinak se jedna o jiný PC než ze kterého píšu

po zapnutí firefoxu (64-bit, win 7 professional (64bit)) , hned od první startovní stránky google, zmizí většina prvků kromě vyhledávacího obdelníku, k tomu se nahodile objevují černé pásy které se po přejetí mění, text se po přejetí prázdného pole objevuje a zase mizí, v chrome je vše v pořádku, firefox je aktualizovaný.jediné změny byli : změna routeru(stěhování)- po té to dva dny fungovalo odinstalování všech doplnků (po aktualizaci firefox-a jako jedna z pricin) zmena antiviru ( jako jedna z moznych pricin) zlobí to i v nouzovém režimu je mozné ze je to zpusobeno nejakym nastaveni firefoxu? zakazanim moznosti sledovani? nebo zmenami v routeru? dekuji za jakoukoliv radu, jinak se jedna o jiný PC než ze kterého píšu

Змінено zity23

Обране рішення

Akcelerácia: - Firefox - Nástroje - Možnosti - Všeobecné - Výkon a tu zrušte to zafajknutie u "Použiť hardvérové urýchľovanie":

Читати цю відповідь у контексті 👍 2

Усі відповіді (6)

more options

kouzelné posuvníky :-D to nebyl záměr

more options

zity23 napsal(a)

kouzelné posuvníky :-D to nebyl záměr

Stačí odstrániť medzeru na začiatku vety.

more options

Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky - Firefox je možné spustiť v núdzovom režime tiež podržaním klávesu shift pri jeho štarte. Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu.

more options

dekuji za odpovedi,ovsem do popisu ( ktery jsem teda pekne zkazil,a nevim jak to upravit ) jsem psal ze to zlobi i v nouzovem rezimu, v ostatnich prohlizecich je to ok,a vsechny sve doplnky -rozsireni jsem smazal. vyzkousim tu hardwarovou akceleraci, to je nekdy v nastaveni firefoxu ?

more options

Вибране рішення

Akcelerácia: - Firefox - Nástroje - Možnosti - Všeobecné - Výkon a tu zrušte to zafajknutie u "Použiť hardvérové urýchľovanie":

Змінено Ansam

more options

dekuju moc to pomohlo,vypnutí té hardwarové akcelerace