Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

email hozza adása

more options

Jónapot kívánok.

Thunderbird email provideren probálok hozza adni egy email.

dione.boks@lutogroup.com

Sajnos sehogy se tudom folyton office365 el akkarja párositani de ez nem egy gmailes email igy ott nem is tudnák ezzel az emailel bejelentkezni hogy aztan a thunderbird engedje .

Hogyan adom hozza ezt az email hogy kapjak meg tudjak rola emaileket küldeni .

Előre is köszönöm szépen a válaszukat.

Dione Boks.

Jónapot kívánok. Thunderbird email provideren probálok hozza adni egy email. dione.boks@lutogroup.com Sajnos sehogy se tudom folyton office365 el akkarja párositani de ez nem egy gmailes email igy ott nem is tudnák ezzel az emailel bejelentkezni hogy aztan a thunderbird engedje . Hogyan adom hozza ezt az email hogy kapjak meg tudjak rola emaileket küldeni . Előre is köszönöm szépen a válaszukat. Dione Boks.

All Replies (1)

more options

Szia!

   folyton office365 el akkarja párositani de ez nem egy gmailes email igy ott nem is tudnák ezzel az emailel bejelentkezni 

Ezt egyáltalán nem értem, mi köze a Gmailnek az Office365-höz? Jó eséllyel ez egy vállalati Microsoft 365-fiók lesz, a 102.7.0-s Thunderbird óta simán mennie kellene OAuth2.0 hitelesítéssel.

Milyen hibát kapsz, mi történik amikor megpróbálod beállítani a fiókot?

Üdv, Balázs