Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Skrytí obrázku v prohlížeči

  • 3 ప్రత్యుత్తరాలు
  • 1 ఈ సమస్య కలిగినది
  • 21 వీక్షణలు
  • చివరి సమాధానమిచ్చినది poljos

more options

Dobrý den, chtěla jsem se zbavit vyskakovací reklamy, pravým myšítkem jsem dala možnost "skrýt obrázek" nebo "blokovat obrázek", zmizelo mi pozadí stránky i pozadí bočních panelů. Stránky jsou vytvářené na Bloggeru. Jakože tvůrce stránek potřebuji vidět pozadí. Zbyly my jen názvy odkazů. Nikde jsem nenašla možnost, jak úkon vrátit pět. Děkuji za pomoc a Váš čas. S pozdravem Iva

PS: Na obrázku Před je i nežádoucí reklama, na pozadí mají být knihy a boční panely mají být šedé.

Dobrý den, chtěla jsem se zbavit vyskakovací reklamy, pravým myšítkem jsem dala možnost "skrýt obrázek" nebo "blokovat obrázek", zmizelo mi pozadí stránky i pozadí bočních panelů. Stránky jsou vytvářené na Bloggeru. Jakože tvůrce stránek potřebuji vidět pozadí. Zbyly my jen názvy odkazů. Nikde jsem nenašla možnost, jak úkon vrátit pět. Děkuji za pomoc a Váš čas. S pozdravem Iva PS: Na obrázku Před je i nežádoucí reklama, na pozadí mají být knihy a boční panely mají být šedé.
జోడించిన స్క్రీన్షాట్లు

ప్రత్యుత్తరాలన్నీ (3)

more options

Asi jsi to "schovala" nějakým rozšířením (AdBlock, Pomocník pro skrývání prvků, anebo podobným). Zpátky to vrátíš smazáním pravidla, které ten obrázek "skrylo".

Pokud na stránce nejsou vidět žádné obrázky (přestože by tam být měly), tak máš nastavený zákaz jejich zovrazování (klikni na ikonu v adresním řádku na té svojí stránce a nastav si položku Oprávnění).

Pokud vyskakovala reklama, máš v PC asi škodnou - použij AdwCleaner.

more options

Moc díky, obnovila jsem zálohu z předešlého dne a vše je zpět. Bohužel i pitomá reklama, ale poresu se s tím lépe. Ještě jednou děkuji :-)

more options

Ten AdwCleaner nic nenašel?