Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Přesouvání zpráv na GW - v menu neustále neaktivní a neaktuální poslední použitá složka

  • 1 பதிலளி
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 1 view
  • Last reply by poljos

Google Workspace - IMAP - přesouvání zpráv ve stromu složek (resp. štítků): Přesunu-li zprávu (přes kontextové menu nebo pomocí drag&drop), tak se v kontextovém menu nikdy nezmění a nezaktivuje naposledy použitá složka, viz obrázek. S jinými IMAP servery tento problém nenastává a to ani s IMAP účtem na Gmail (není to účet Google Workspace/Google Suite, ale "obyčejný" soukromý Gmail).

Chyba Thunderbirdu? Nebo chyba v nastavení?

Google Workspace - IMAP - přesouvání zpráv ve stromu složek (resp. štítků): Přesunu-li zprávu (přes kontextové menu nebo pomocí drag&drop), tak se v kontextovém menu nikdy nezmění a nezaktivuje naposledy použitá složka, viz obrázek. S jinými IMAP servery tento problém nenastává a to ani s IMAP účtem na Gmail (není to účet Google Workspace/Google Suite, ale "obyčejný" soukromý Gmail). Chyba Thunderbirdu? Nebo chyba v nastavení?
Attached screenshots

All Replies (1)

Tohle je fórum běžných uživatelů. Pochybuji, že ti tady někdo kvalifikovaně odpoví. Zkus se poptat "u kováře": https://bugzilla.mozilla.org