Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nefunguje náhled před tiskem a nelze nastavit vzhled stránky

  • 14 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 16 views
  • Last reply by poljos

Dobrý den, nefunguje funkce náhledu před tiskem a nelze nastavit vzhled stránky viz obrázky v příloze.

děkuji za informaci Václavík

Dobrý den, nefunguje funkce náhledu před tiskem a nelze nastavit vzhled stránky viz obrázky v příloze. děkuji za informaci Václavík
Attached screenshots

All Replies (14)

Vo Windows 10 si nastavte správnu "Predvolenú tlačiareň"

Nemáš nainstalované nějaké doplňky v Thunderbirdu, které by to mohly ovlivnit? Zkus je v nastavení TB pozakazovat.

Zkoušel jsem pustit thunderbird v nouzovém režimu bez doplňků a taktéž to nefunguje. Tiskárny mám nastaveny správně. Zkoušel jsem měnit i výchozí a nepomohlo.

Na tom tvém prvním screenu máš označenou položku Doručená pošta (37). Tím by se asi snažila tiskárna vytisknout všechno uvnitř složky. Thunderbird se tomu možná brání. Je to jenom můj dohad. Na jednotlivém e-mailu to taky nefunguje?

Nefunguje to ani na jednotlivých mailech

Vložte tu ešte obrázok okienka ktoré sa vám zobrazí po kliknutí na dlaždicu "Tlačiť"

Ansam மூலமாக திருத்தப்பட்டது

1. Akú verziu Thunderbirdu používate? 2. Je to závada ktorá sa objavila až teraz? - predtým vám to fungovalo? = Zapnite tlačiareň a potom aktualizujte ovládač vašej tlačiarne:

Ansam மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Ak to nepomohlo, potom vložte inštalačné DVD a preinštalujte tlačiareň v systéme Windows 10. Tlačiareň musí byť pripojená a zapnutá.

Tisk funguje mám více tiskáren v síťi a na všechny tisku. Nejede pouze náhled před tiskem. Verze 68.3.0 64bitů

2. Je to závada ktorá sa objavila až teraz? - predtým vám to fungovalo?

Ano fungovalo. Snažil jsem se nahrát původní verzi ale projevuje se tato chyba i stále.

V mojom prípade po aktualizácii Thunderbird na verziu 68.0, som nemohol plnohodnotne využívať Thunderbird - mnoho vecí mi prestalo fungovať. Musel som sa vrátiť k vezii 60.8. a som spokojný.

Když nepomůže nic jiného, zkus si v Thunderbirdu udělat pro kontrolu jeho nový profil. Do profilu si dej nějaký účet a v něm vyzkoušej, jestli ten náhled tisku bude fungovat nebo ne.