Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

odesílání příloh

  • 1 jibu
  • 1 ana tatizo hili
  • 1 view
  • Last reply by Ansam

more options

Dobrý den,

dokázal byste mi někdo poradit, jak se mám zbavit nastavení odesílání příloh přes Thundebird, když mám v PC instalován primární poštovní klient Outlook 365? Když kliknu pravým tlačítkem na soubor -> Odeslat -> Příjemce pošty, tak se mi automaticky odevře Thundebird a chce tento soubor odesílat přes něj. Všechno mám ale nastaveno na Outlook 365 (výchozí aplikace, přímo v Outlook mám nastaveno, že je toto výchozí poštovní klient), ale Thundebird mi neustále zasahuje do tohoto odesílání příloh v mailu.

Děkuji

Dobrý den, dokázal byste mi někdo poradit, jak se mám zbavit nastavení odesílání příloh přes Thundebird, když mám v PC instalován primární poštovní klient Outlook 365? Když kliknu pravým tlačítkem na soubor -> Odeslat -> Příjemce pošty, tak se mi automaticky odevře Thundebird a chce tento soubor odesílat přes něj. Všechno mám ale nastaveno na Outlook 365 (výchozí aplikace, přímo v Outlook mám nastaveno, že je toto výchozí poštovní klient), ale Thundebird mi neustále zasahuje do tohoto odesílání příloh v mailu. Děkuji

All Replies (1)

more options

Odinštalovať Thunderbird zo systému a reštartovať počítač.