Sök i support

Akta dig för supportbedrägerier: Vi kommer aldrig att be dig att ringa eller skicka ett sms till ett telefonnummer eller dela personlig information. Rapportera misstänkt aktivitet med alternativet "Rapportera missbruk".

Läs mer

Csak (az első?) 200 üzenet jelenik meg IMAP mappában, a többi nem, de a Yahoo szerverén látható.

more options

Üdvözöllek!

A problémám röviden:

Tegnapig renben működött a levelezésem, a Thunderbirdben minden eddigi levelem megjelent. Semmilyen beavatkozást nem végeztem a levelezőben.

Ma a gép bekapcsolása után azt tapasztaltam, hogy mindössze max. 200 üzenet jelent meg a Yahoo-s IMAP mappáimban mind a Beérkezett, mind az Elküldött mappákban. (van még egy Gmail-es IMAP mappám, de abban alig van levél), illetve használok POP3 fiókokat a Helyi mappákban, azok rendben vannak)

Rendszer: Lubuntu 14.04 minden frissítéssel, Thunderbird verzió: 31.7.0

Amikkel próbálkoztam: 1. *.msf fájlokat mentettem, majd töröltem. TB létrehozta újra, de nem volt változás

2. Kompletten töröltem az Yahoo-s IMAP fiókot, majd levakartam a kapcsolódó fájlokat a .thunderbird mappa alól. Létrehoztam újra a Yahoo-s fiókot, de továbbra is csak 200 üzenet jelenik meg maximum mind a beérkezett, mind az elküldött mappákban. (Weben át továbbra is látom az összes levelem).

3. Természetesen próbáltam a különböző beállításokat is átnézni, de nem sikerült semmit előre lépnem.

Kérem, aki tud segítsen!

Köszönettel:

Földes Péter


Én el telefonszámát a magánélet védelme

Üdvözöllek! A problémám röviden: Tegnapig renben működött a levelezésem, a Thunderbirdben minden eddigi levelem megjelent. Semmilyen beavatkozást nem végeztem a levelezőben. Ma a gép bekapcsolása után azt tapasztaltam, hogy mindössze max. 200 üzenet jelent meg a Yahoo-s IMAP mappáimban mind a Beérkezett, mind az Elküldött mappákban. (van még egy Gmail-es IMAP mappám, de abban alig van levél), illetve használok POP3 fiókokat a Helyi mappákban, azok rendben vannak) Rendszer: Lubuntu 14.04 minden frissítéssel, Thunderbird verzió: 31.7.0 Amikkel próbálkoztam: 1. *.msf fájlokat mentettem, majd töröltem. TB létrehozta újra, de nem volt változás 2. Kompletten töröltem az Yahoo-s IMAP fiókot, majd levakartam a kapcsolódó fájlokat a .thunderbird mappa alól. Létrehoztam újra a Yahoo-s fiókot, de továbbra is csak 200 üzenet jelenik meg maximum mind a beérkezett, mind az elküldött mappákban. (Weben át továbbra is látom az összes levelem). 3. Természetesen próbáltam a különböző beállításokat is átnézni, de nem sikerült semmit előre lépnem. Kérem, aki tud segítsen! Köszönettel: Földes Péter ''Én el telefonszámát a magánélet védelme''

Ändrad av Shawn

Vald lösning

Yahoo server oldali probléma. Mások is hasonlókat tapasztaltak Outlookkal és más programokkal is, így megoldódott a kérdés.

Läs svaret i sitt sammanhang 👍 0

Alla svar (1)

more options

Vald lösning

Yahoo server oldali probléma. Mások is hasonlókat tapasztaltak Outlookkal és más programokkal is, így megoldódott a kérdés.