Vad är nytt i Firefox för iOS (version 37)

Firefox for iOS Firefox for iOS Senast uppdaterad: 10/10/2021

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS. Denna version kommer med följande förbättringar och funktioner:

Ny design av menyn Förbättrat spårningsskydd

Vi har förbättrat menyn Förbättrat spårningsskydd (låsikon Padlock Fx89) för att ge dig mer information och kontroll över säkerheten för de webbplatser du besöker.

Förbättrat spårningsskydd

Enkel åtkomst till startsidan

För att ge dig snabb åtkomst till din startsida hittar du nu knappen Hem i verktygsfältet. iOSHome_Toolbar

Lägg till konton i lösenordshanteraren

Nu kan du manuellt lägga till autentiseringsuppgifter i lösenordshanteraren.

Starta på startsidan

Firefox startar på din startsida varje gång du öppnar webbläsaren igen efter ett par timmar för att undvika att distrahera dig med flikarna i din senaste session.