Hur vet jag statusen för min synkronisering?

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: How do I know the status of my sync?

Denna artikel hänvisar till en ny version av Firefox-konto, som är tillgänglig från och med Firefox version 67.

Verktygsfältmenyn i Firefox-konton visar dig när du synkroniseras och delar data på Firefox mellan enheter.

syncavatar logged out

Du kan anpassa din verktygsfältmeny med din egen avatar.

Hur vet jag min Firefox Sync status?

Verktygsfältmenyn visar dig statusen för din synkronisering:

Väntar på e-postbekräftelse

avatar mail 66
Om ett kuvert visas i din kontoikon har ett verifieringsmeddelande skickats men du har inte klickat på det ännu.

Utloggad (synkroniserar inte)

syncavatar logged out
Om ikonen är svart med en vit bakgrund, är du inte inloggad på ditt Firefox-konto och din information synkroniseras inte.

Inloggad och synkroniserar

signed in sync 66
Om kontoikonen är vit med en svart bakgrund, är du inloggad och Firefox synkroniseras för närvarande.

Hur anpassar jag verktygsfältmenyn med ett foto?

1. Klicka på ikonen för Firefox-konto i verktygsfältet.

syncavatar logged out
  2. Klicka på Hantera konto….
  3. På den sida som öppnas klickar du på knappen Lägg till… bredvid Kontobild.

Varför är jag inloggad i Firefox-konto under privat surfning?

Om du öppnar en privat flik när du är inloggad i Firefox-konto, kommer du att vara inloggad på den privata fliken så att du kan fortsätta hantera bokmärken, få tillgång till dina synkroniserade lösenord och spara nya lösenord medan du är i privat surfning.

Eftersom din historik inte lagras i privat surfning, kommer inte Firefox-konto att hämta eller synkronisera din surfhistorik.