Hur tar jag bort mitt Firefox-konto?

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: How do I delete my Mozilla account?

Ta bort ditt Firefox-konto

1. Besök sidan https://accounts.firefox.com/signin.
  2. Logga in på ditt konto om du inte redan har gjort det.
  3. Bläddra ner till botten och klicka på knappen Ta bort... bredvid Ta bort konto.
  4. Ange ditt lösenord för att bekräfta.
  5. Klicka på den röda knappen Ta bort konto. När du har gjort det kommer ditt konto att raderas permanent.

Du kommer tillbaka till registreringssidan som visar ett meddelande som säger Kontot har tagits bort.

Obs: Alla tillägg eller teman som du har utvecklat kommer att tas bort när du tar bort ditt Firefox-konto såvida inte en annan kontoinnehavare delar ägandet av dem. Se Access your add-ons with Firefox Accounts för mer information.

Ta bort synkroniseringsdata

Du kan också ta bort synkroniserad data på en enhet som du är inloggad med ditt Firefox-konto om du inte vill ta bort ditt Firefox-konto.