Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Претражи подршку

Избегните преваре подршке. Никада од вас нећемо тражити да зовете или шаљете поруке на број или да делите личне податке. Пријавите сумњиве радње преко „Пријавите злоупотребу” опције.

Learn More

Ziggo certificaat niet vertrouwd

  • 3 одговорa
  • 0 има овај проблем
  • 2 прегледа
  • Последњи одговор послао Firefox2819

more options

Hallo! Ik probeer een account te maken voor een ziggo-mailadres, maar ik krijg te horen dat het certificaat niet wordt vertrouwd.

Met een medewerker van ziggo heb ik alle instellingen langsgelopen, die zouden moeten kloppen.

Emailadres eindigt op @home.nl


Gebruikersnaam is het hele emailadres Inkomend: imap.ziggo.nl SSL/TLS, poort 993 Uitgaand smtp.ziggo.nl STARTTLS, poort 587

Via ziggo's webmail kan ik inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord

Als ik aangeef een beveiligingsuitzondering te willen maken (en evt deze permanent op wil slaan), blijft de popup terugkomen.

Ik kan het certificaat weergeven, maar als ik voor opvragen kies blijft het hangen.

Hallo! Ik probeer een account te maken voor een ziggo-mailadres, maar ik krijg te horen dat het certificaat niet wordt vertrouwd. Met een medewerker van ziggo heb ik alle instellingen langsgelopen, die zouden moeten kloppen. Emailadres eindigt op @home.nl Gebruikersnaam is het hele emailadres Inkomend: imap.ziggo.nl SSL/TLS, poort 993 Uitgaand smtp.ziggo.nl STARTTLS, poort 587 Via ziggo's webmail kan ik inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord Als ik aangeef een beveiligingsuitzondering te willen maken (en evt deze permanent op wil slaan), blijft de popup terugkomen. Ik kan het certificaat weergeven, maar als ik voor opvragen kies blijft het hangen.
Приложени снимци екрана

Изабрано решење

17 keer opstarten en een nachtje uitstaan later heeft Thunderbird ineens geen problemen meer met dit certificaat. Het is me een raadsel, maar het probleem is nu in ieder geval verdwenen. Dank voor het meedenken, Fjoerfoks!

Прочитајте овај одговор са објашњењем 👍 1

Сви одговори (3)

more options

Welke authenticatiemethode is geselecteerd? Verder: welk OS gaat het om en zijn de laatste updates geïnstalleerd, zowel van OS als Thunderbird?

Корисно?

more options

Hoi Fjoerfoks, dankjewel voor je reactie.

Authenticatiemethode: Normaal wachtwoord OS: Windows 11 Home, Versie 23H2, Build 22631.2428 Thunderbird: 115.11.1

Voor zover ik kan nagaan is alles goed geüpdatet.

Корисно?

more options

Одабрано решење

17 keer opstarten en een nachtje uitstaan later heeft Thunderbird ineens geen problemen meer met dit certificaat. Het is me een raadsel, maar het probleem is nu in ieder geval verdwenen. Dank voor het meedenken, Fjoerfoks!

Корисно?

Постави питање

Морате да се пријавите на налог да би одговарали на поруке. Поставите ново питање, ако још увек немате налог.