Претражи подршку

Избегните преваре подршке. Никада од вас нећемо тражити да зовете или шаљете поруке на број или да делите личне податке. Пријавите сумњиве радње преко „Пријавите злоупотребу” опције.

Сазнај више

Přesouvání zpráv na GW - v menu neustále neaktivní a neaktuální poslední použitá složka

  • 1 одговор
  • 1 има овај проблем
  • 1 преглед
  • Последњи одговор послао poljos

more options

Google Workspace - IMAP - přesouvání zpráv ve stromu složek (resp. štítků): Přesunu-li zprávu (přes kontextové menu nebo pomocí drag&drop), tak se v kontextovém menu nikdy nezmění a nezaktivuje naposledy použitá složka, viz obrázek. S jinými IMAP servery tento problém nenastává a to ani s IMAP účtem na Gmail (není to účet Google Workspace/Google Suite, ale "obyčejný" soukromý Gmail).

Chyba Thunderbirdu? Nebo chyba v nastavení?

Google Workspace - IMAP - přesouvání zpráv ve stromu složek (resp. štítků): Přesunu-li zprávu (přes kontextové menu nebo pomocí drag&drop), tak se v kontextovém menu nikdy nezmění a nezaktivuje naposledy použitá složka, viz obrázek. S jinými IMAP servery tento problém nenastává a to ani s IMAP účtem na Gmail (není to účet Google Workspace/Google Suite, ale "obyčejný" soukromý Gmail). Chyba Thunderbirdu? Nebo chyba v nastavení?
Приложени снимци екрана

Сви одговори (1)

more options

Tohle je fórum běžných uživatelů. Pochybuji, že ti tady někdo kvalifikovaně odpoví. Zkus se poptat "u kováře": https://bugzilla.mozilla.org