Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Kërkoni te Asistenca

Shmangni karremëzime gjoja asistence. S’do t’ju kërkojmë kurrë të bëni një thirrje apo të dërgoni tekst te një numër telefoni, apo të na jepni të dhëna personale. Ju lutemi, raportoni veprimtari të dyshimtë duke përdorur mundësinë “Raportoni Abuzim”.

Learn More

Zprávy odeslané na gmail adresy se vracejí

  • 4 përgjigje
  • 1 e ka hasur këtë problem
  • 7 parje
  • Përgjigjja më e re nga poljos

more options

Dobrý den, v poslední době se po odeslání hromadných e-mailů na gmail adresy vrací tato chybová zpráva, nevíme, co dělat. Skupiny jsou často zájemci o kurzy a nejde tedy o spam. Děkuji za pomoc.

"-------- Přeposlaná zpráva -------- Předmět: Undelivered Mail Returned to Sender Datum: Tue, 19 Mar 2019 23:02:21 +0100 (CET) Od: Mail Delivery System <MAILER-DAEMON@backmx.iol.cz> Komu: dlohos@volny.cz

This is the mail system at host backmx.iol.cz.

I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<eirinejan@gmail.com>: host alt1.gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.131.26] said: 421-4.7.0 This message does not have authentication information or fails to pass 421-4.7.0 authentication checks. To best protect our users from spam, the 421-4.7.0 message has been blocked. Please visit 421-4.7.0 https://support.google.com/mail/answer/81126#authentication for more 421 4.7.0 information. e9si43880lja.120 - gsmtp (in reply to end of DATA command)"

Dobrý den, v poslední době se po odeslání hromadných e-mailů na gmail adresy vrací tato chybová zpráva, nevíme, co dělat. Skupiny jsou často zájemci o kurzy a nejde tedy o spam. Děkuji za pomoc. "-------- Přeposlaná zpráva -------- Předmět: Undelivered Mail Returned to Sender Datum: Tue, 19 Mar 2019 23:02:21 +0100 (CET) Od: Mail Delivery System <MAILER-DAEMON@backmx.iol.cz> Komu: dlohos@volny.cz This is the mail system at host backmx.iol.cz. I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to postmaster. If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message. The mail system <eirinejan@gmail.com>: host alt1.gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.131.26] said: 421-4.7.0 This message does not have authentication information or fails to pass 421-4.7.0 authentication checks. To best protect our users from spam, the 421-4.7.0 message has been blocked. Please visit 421-4.7.0 https://support.google.com/mail/answer/81126#authentication for more 421 4.7.0 information. e9si43880lja.120 - gsmtp (in reply to end of DATA command)"

Krejt Përgjigjet (4)

more options

Tohle je jenom fórum dobrovolné podpory uživatelů (uživatel - uživatel).

Tady asi nikdo není schopný ověřit, jestli ty e-mailové adresy jsou funkční nebo ne. Anebo jestli se tomu hromadnému e-mailu nebrání poštovní server. Natož s tím něco smysluplného udělat.

more options
more options

poljos said

Tohle je jenom fórum dobrovolné podpory uživatelů (uživatel - uživatel). Tady asi nikdo není schopný ověřit, jestli ty e-mailové adresy jsou funkční nebo ne. Anebo jestli se tomu hromadnému e-mailu nebrání poštovní server. Natož s tím něco smysluplného udělat.

Já chápu, hledal jsem kontakt přímo na Thunderbird podporu, ale nikde jsem se k němu nedostal. Každopádně jsme zkoušeli e-mail odeslat přímo z volny.cz, tam to šlo, ale když jsem odeslal z Thunderbirdu ten samý, nic se nestalo.

more options