Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Kërkoni te Asistenca

Shmangni karremëzime gjoja asistence. S’do t’ju kërkojmë kurrë të bëni një thirrje apo të dërgoni tekst te një numër telefoni, apo të na jepni të dhëna personale. Ju lutemi, raportoni veprimtari të dyshimtë duke përdorur mundësinë “Raportoni Abuzim”.

Learn More

Seřazení seznamu zpráv. Náhodně se přejde na odesilatele místo přehledného času.

  • 2 përgjigje
  • 1 e ka hasur këtë problem
  • 1 parje
  • Përgjigjja më e re nga M_Kosek_TUL

more options

Dobrý den.

Seznam došlých zpráv se dříve řadil podle času, což bylo pro mne výhodné. Nyní se náhodně přejde na seřazení podle odesilatele, což je dost depřehledné. V nápovědě jsem toto téma nenašel. Možná ale v ní neumím hledat. Co se s tím dá dělat?

Zdraví a děkuje za pomoc M. Košek, TU Liberec

Dobrý den. Seznam došlých zpráv se dříve řadil podle času, což bylo pro mne výhodné. Nyní se náhodně přejde na seřazení podle odesilatele, což je dost depřehledné. V nápovědě jsem toto téma nenašel. Možná ale v ní neumím hledat. Co se s tím dá dělat? Zdraví a děkuje za pomoc M. Košek, TU Liberec

Zgjidhje e zgjedhur

Thunderbird si pri vypnutí zapamätá posledné nastavenie. V "Doručená pošta" nad prvým emailom hore kliknite na dlaždicu DÁTUM.

Lexojeni këtë përgjigje brenda kontekstit 👍 1

Krejt Përgjigjet (2)

more options

Zgjidhja e Zgjedhur

Thunderbird si pri vypnutí zapamätá posledné nastavenie. V "Doručená pošta" nad prvým emailom hore kliknite na dlaždicu DÁTUM.

more options

Díky za pomoc. Nečekal jsem, že je to tak jednoduché. Zdraví M. Košek