Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Kërkoni te Asistenca

Shmangni karremëzime gjoja asistence. S’do t’ju kërkojmë kurrë të bëni një thirrje apo të dërgoni tekst te një numër telefoni, apo të na jepni të dhëna personale. Ju lutemi, raportoni veprimtari të dyshimtë duke përdorur mundësinë “Raportoni Abuzim”.

Learn More

Vaše připojení není zabezpečeno ?

  • 1 përgjigje
  • 1 e ka hasur këtë problem
  • 1 parje
  • Përgjigjja më e re nga poljos

more options

Mám pořád problém s tím, že když chci na nějaký web, vyjede mi: Vaše připojení není zabezpečené. Nikdy mi to nedělalo, dělá mi to asi 2 dny. Nějaké stránky mi to otevře, ale většinu spíš ne.

Příklady: Tento server používá HTTP Strict Transport Security (HSTS), čímž určuje, že se má Firefox připojovat pouze zabezpečeně. Z tohoto důvodu není možné přidat pro tento certifikát výjimku.

Certifikát není důvěryhodný, protože jeho vydavatel je neznámý. Server patrně neposílá patřičné certifikáty mezilehlých CA. Může být potřeba naimportovat dodatečný kořenový certifikát.

Vlastník: Tato stránka neposkytuje informace o vlastníkovi Ověřovatel: Neurčeno

Tohle je u stránek, které nejdou otevřít ani certifikát nejde zobrazit. Vážně už nevím, co s tím, budu rád za každou radu.

Mám pořád problém s tím, že když chci na nějaký web, vyjede mi: Vaše připojení není zabezpečené. Nikdy mi to nedělalo, dělá mi to asi 2 dny. Nějaké stránky mi to otevře, ale většinu spíš ne. Příklady: Tento server používá HTTP Strict Transport Security (HSTS), čímž určuje, že se má Firefox připojovat pouze zabezpečeně. Z tohoto důvodu není možné přidat pro tento certifikát výjimku. Certifikát není důvěryhodný, protože jeho vydavatel je neznámý. Server patrně neposílá patřičné certifikáty mezilehlých CA. Může být potřeba naimportovat dodatečný kořenový certifikát. Vlastník: Tato stránka neposkytuje informace o vlastníkovi Ověřovatel: Neurčeno Tohle je u stránek, které nejdou otevřít ani certifikát nejde zobrazit. Vážně už nevím, co s tím, budu rád za každou radu.

Krejt Përgjigjet (1)

more options