Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Kërkoni te Asistenca

Shmangni karremëzime gjoja asistence. S’do t’ju kërkojmë kurrë të bëni një thirrje apo të dërgoni tekst te një numër telefoni, apo të na jepni të dhëna personale. Ju lutemi, raportoni veprimtari të dyshimtë duke përdorur mundësinë “Raportoni Abuzim”.

Learn More

Dobrý den, při mazání zprávy přes povel shift+del se mě thunderbird nezeptá, i když mám nastaveno mailnews.emptyTrash.dontAskAgain na false. Děkuji za pomoc

  • 2 përgjigje
  • 1 e ka hasur këtë problem
  • 3 parje
  • Përgjigjja më e re nga HoBar

more options

Dobrý den, při mazání zprávy přes povel shift+del se mě thunderbird nezeptá na smazání, i když mám nastaveno mailnews.emptyTrash.dontAskAgain na false. Netušíte, jak to napravit?

Děkuji za pomoc

Dobrý den, při mazání zprávy přes povel shift+del se mě thunderbird nezeptá na smazání, i když mám nastaveno mailnews.emptyTrash.dontAskAgain na false. Netušíte, jak to napravit? Děkuji za pomoc

Krejt Përgjigjet (2)

more options

Proč mačkáš ten Shift, když to chceš rovnou hodit do koše? Ta uvedená předvolba se podle mě vztahuje na vysypávání koše.

more options

Není to pro mne, je to pro spolupracovníky, kteří si nechtěně překliknou na klávesnici z shift delete a shift end delete a celá pošta místo jednoho mailu je v trapu...když tam ta funkce je, rád bych jí obnovil, prosím.