Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Kërkoni te Asistenca

Shmangni karremëzime gjoja asistence. S’do t’ju kërkojmë kurrë të bëni një thirrje apo të dërgoni tekst te një numër telefoni, apo të na jepni të dhëna personale. Ju lutemi, raportoni veprimtari të dyshimtë duke përdorur mundësinë “Raportoni Abuzim”.

Learn More

Prohlížeč mě nechce pustit na server google,youtube atp. a jelikož pro vyhledávání používám google tak ani to nefunguje.

  • 4 përgjigje
  • 3 e kanë hasur këtë problem
  • 1 parje
  • Përgjigjja më e re nga poljos

more options

Po každém pokusu o vyhledávání na mě vyskočí akorát toto:

Vaše připojení není zabezpečené

Majitel serveru www.google.com nakonfiguroval své webové stránky nesprávně. Abychom chránili vaše informace před odcizením, Firefox se k této webové stránce nepřipojil.

Tento server používá HTTP Strict Transport Security (HSTS) pro určení, zda se má Firefox připojovat pouze zabezpečeně. Z tohoto důvodu není možné přidat pro tento certifikát výjimku.

https://www.google.com/search?q=k&ie=utf-8&oe=utf-8

Díval jsem se už i na stránky technické podpory ale řešení tam uvedené mi nefungovalo.

Po každém pokusu o vyhledávání na mě vyskočí akorát toto: Vaše připojení není zabezpečené Majitel serveru www.google.com nakonfiguroval své webové stránky nesprávně. Abychom chránili vaše informace před odcizením, Firefox se k této webové stránce nepřipojil. Tento server používá HTTP Strict Transport Security (HSTS) pro určení, zda se má Firefox připojovat pouze zabezpečeně. Z tohoto důvodu není možné přidat pro tento certifikát výjimku. https://www.google.com/search?q=k&ie=utf-8&oe=utf-8 Díval jsem se už i na stránky technické podpory ale řešení tam uvedené mi nefungovalo.

Krejt Përgjigjet (4)

more options

Máš v počítači správně nastaveno datum a čas?

more options

Máte v operačnom systéme nastavený správny dátum a čas? Nedochádza vám po spustení systému k zmenám v nastavení dátumu a času? Nemáte náhodou už slabú batériu v BIOS základnej doske? = Tento problém môže tiež spôsobovať dosť agresívne nastavený antivírusový program. V mnohých prípadoch pomôže odobrať niektoré ochranné štíty antivírusového programu, alebo ho úplne vypnúť. = Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba aj vypnúť hardvérovú akceleráciu.

more options

Dobrý den,

pokud byl váš problém vyřešen, vyberte prosím odpověď, která představuje řešení problému. To pomůže ostatním uživatelům s podobnými problémy najít snadněji řešení. Pokud nikoliv, můžeme vám s řešením dále pomoci.

Děkujeme za kontaktování podpory Mozilly.

more options

Michal Stanke naspal

Děkujeme za kontaktování podpory Mozilly.

Potřeboval bych objasnit, jak to, že je tady zeleně zvýrazněno Zvolené řešení, když tázající vůbec neodpověděl na žádný návrh řešení, ty jsi sem taky žádné řešení nepřidal, ale označení se objevilo u tvého "Děkujeme za kontaktování podpory Mozilly."? Jak jsem prohlížel tvoje poslední příspěvky, tak je to uvedeno asi u všech...